~ napisał(a): Gdyby nie było sanepidu to dopiero by się działo!!
~ napisał(a): Skorn , nie sprawdza się każdego litra mleka , a całą jego partię . Piekarnie, ciastkarnie , mleczarnie itd są pod stałym nadzorem sanepidu, wyrywkowo pobierane są próbki do analizy . Pracowniby branży spożywczej są odpowiednio przeszkoleni do pracy z żywnością . Szary człowieczek , klient taki jak Ty nie ma bladego pojęcia i może dlatego jesteś taki "zdziwiony "
~ napisał(a): Pracowniby branży spożywczej są odpowiednio przeszkoleni do pracy z żywnością .
~ napisał(a): Nie masz iwoneczka zielonego pojęcia o pracy z żywnością !! Możesz być nosicielem salmonelli nie wiedząc o tym i zatrucie gotowe, a to że do tej pory udawało się to nie znaczy że tak będzie całe życie. Gdyby nie było sanepidu to dopiero by się działo!!
GosiaM napisał(a): A jak zapraszasz gości do domu i szykujesz imprezę, to najpierw, nim podasz do stołu zapraszasz sanepid ?