k1p napisał(a): Dokladnie, nikogo nie bronie, ani nie przyznaje nikomu racji... ale gdzie sa swiatla wspomniane w opisie, a gdzie miejsce przedstawione na zdjeciach?? Pisac dla samego pisania moze kazdy. Jako portal z tak duza iloscia odwiedzin, moze w koncu zaczniecie weryfikowac wiarygodnosc przeslanych do Was informacji??
K1 cieszkowskiego to też podwórko z którego wyjechał bus,czyli ten stromy podjazd od bloków koło lasku to tez Cieszkowskiego ;)
Dopisane 08.06.2013r. o godz. 23:23:
~jaco napisał(a): nie wiesz jak było a piszesz głupoty,widziałem wypadek ...chłopak został zawieziony przez przypadkowego kierowce do szpitala aby było szybciej bo kład się z bólu na ziemię.Twoim zdaniem miał czekać na policje ?nie wiesz to się nie udzielaj,pewnie swoim 15 letnim samochodzikiem nie przekraczasz 40km/h bo się boisz i z zazdrości nie lubisz motocyklistów,a ja ich podziwiam,że mają odwagę pojechać nawet 300 km/h na polskich drogach...
skoro "kład"się z bólu to nie policja powinna sie nim zająć a ekipa pogotowia ratunkowego,bo po wypadku to jest osoba urazowa gdzie w każdej chwili stan może się zmienić...tez nie wiesz, to nie pisz głupot !! Doucz sie kto zajmuje się poszkodowanymi po wypadku ;)
I nie wiem co ma w temacie czyjaś jazda 15 letnim autem 40km/h ,bo to nijak ma się do samego zdarzenia więc po co dzieciaczku sie bulwersujesz?
Poza tym faktycznie dziecko drogie masz weekend więc możesz dalej siedzieć przed kompem i jarać się osobami co na youtube wrzucaja filmiki co jada 300km/h ,bo widać ,że tym żyjesz ;) :)
A w poniedziałek znów do szkoły... :)