Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Motocyklista sam pojechał do szpitala

~policyjny niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 3:24
hahah linke i za samochodem, a do brzeznika na mecz to eskorta policyjna ma jechac bo cwaniaczki sie boja, peace ;)

hemi wiem o co chodzi, wiem kim jestes, czym sie zajmujesz, rozumiem twoj bol na widok tych wypocin ale uwierz mi to kwestia wieku ;) jeden z 2. obejrzy 2f2f i mysli ze jest krolem szosy zarowno ci na motorach jak i w autach nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo sa tacy co potrafia jezdzic ale sa tez tacy co tylko umią

proponuje wiecej lanserki a8'ką pod vega lub imperium oraz podjerzdzania ml'em pod amfiteatr od strony placu zabaw, życze mimo wszystko powrotu do zdrowia i ROZTROPNOSCI
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~motocylkista niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 8:27
znam ten motor i widziałem juz kilka akcji z nim na miescie tj. gumowanie na sierpnia80, wjazd na skrzyzowanie na czerwonym świetle, wyprzedzanie na 1000lecia na "trzciego" i powiem wam ze nie zycze zle nikomu ale wiedziałem ze tak bedzie
~ niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 12:35
~policyjny napisał(a): hahah linke i za samochodem, a do brzeznika na mecz to eskorta policyjna ma jechac bo cwaniaczki sie boja, peace ;)

hemi wiem o co chodzi, wiem kim jestes, czym sie zajmujesz, rozumiem twoj bol na widok tych wypocin ale uwierz mi to kwestia wieku ;) jeden z 2. obejrzy 2f2f i mysli ze jest krolem szosy zarowno ci na motorach jak i w autach nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo sa tacy co potrafia jezdzic ale sa tez tacy co tylko umią

proponuje wiecej lanserki a8'ką pod vega lub imperium oraz podjerzdzania ml'em pod amfiteatr od strony placu zabaw, życze mimo wszystko powrotu do zdrowia i ROZTROPNOSCI

widzialem tego chlopaczka jak jezdzil i mial talent a to ze zajechal mu ktos droge i jechal szybko to pech niech sie cieszy ze wyszedl z tego
~jaco niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 16:08
i dalej koleś piszesz głupoty!!!!idz do lasu dotlenić mózg bo niezbyt dobrze ci funkcjonuje.Nie wiesz nic o tym wypadku ,a wypisujesz!!!!
~jaco niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 16:13
a tak naprawde zanim dojechała policja ,karetka i straż to chłopak już był w szpitalu zawieziony przez przypadkowego kierowcy ,a nie tak jak wypisują ,że uciekł.Ty pewnie nie pomógł byś ,bałbyś się udzielić pomocy ,ale pisać to potrafisz .Najgorsze ,ze nie wiesz jak było...
~beny niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 19:23
~ napisał(a): widzialem tego chlopaczka jak jezdzil i mial talent a to ze zajechal mu ktos droge i jechal szybko to pech niech sie cieszy ze wyszedl z tego

.... ta talent do jazdy jak dziwny czlowiek

Zastosowana autokorekta

~haha ;) niezalogowany
9 czerwca 2013r. o 19:58
Wielcy znawcy > S8 ;) nie wypowiadajcie się .
~ciemna ta policja niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 8:51
na jakiej podstawie prowdzicie dochodzenie? osoba uczestniczaca w kolizji nie dzwonila o pomoc na psiarnie wiec??? dziury policja szuka ??? może zglosic to do odpowiednich organow jak się w komendzie nie zna przepisów postepowanie drodzy policjanci z bolesławca ????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!