Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
O pieniądzach z Funduszu Kościelnego na mszy dla dzieci
~ niezalogowany
10 czerwca 2013r. o 23:15
Mądre słowa!! jestem matką samotnie wychowującą 4 dzieci i niestety poczułam to na własnej skórze:-( Mąż mnie zostawił w ciąży:-( nie pozbyłam się ciąży,miałam fajną prace,nagle moje życie staneło do góry nogami a prosząc o chrzest czułam się jak napiętnowana,winna!!! było mi przykro,czułam się poniżona bo nawet na mnie nie spojrzał tylko przedstawił kwotę 200zł. a ja naprawdę nie miałam! skwitował ze można było odłożyć!! jak mi brakuje to z czego?? To może nie na temat ale to fakt że to nie jest ksiądz z powołania!! Oni nie wiedzą co to znaczy(brakuje),że wtedy to polityka itd...stają się przyziemne :-(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
10 czerwca 2013r. o 23:22
~ napisał(a): skwitował ze można było odłożyć!! jak mi brakuje to z czego?? To może nie na temat ale to fakt że to nie jest ksiądz z powołania!! Oni nie wiedzą co to znaczy(brakuje),że wtedy to polityka itd...stają się przyziemne :-(

Warto udać się wtedy do innej parafii, uwierz mi są i kapłani z powołania. W parafii na Orzeszkowej są tacy :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10114
#alter nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 0:03
~Ministrant napisał(a): (...)

Zgadzam się z tym :) ale powielając bez końca swoje posty, sprawiasz, że nikt Cię już nie czyta. Masz dużo racji, ale co z tego kiedy wszyscy myślą, że jesteś oszołomem :) tego chciałeś?

wrzuć na luz :)

Zmoderowano 11.06.2013 godz.7:29 - powód: korekta po usunięciu spamu (moderator)

211
skorn
11 czerwca 2013r. o 0:10
ramaj napisał(a):
skorn napisał(a):
W latach 2005-2007 krzyczałeś wraz z sobie podobymi: "Giertych do wora, wór do jeziora." Taki był twój szacunek do legalnie wybranej władzy. : )

Przestań się ośmieszać.

A ty co ?Tak ciebie uwiera ,że pamiętasz co niby pisałem w 2005r (akurat nie to co imputujesz).Ale to dobrze,ze mnie pamiętasz - coś do ciebie jednak trafia.

A ja to, żeś ty hipokryta.

<i>
~patriota niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 5:54
Bardzo dobrze ksiadz powiedział! Taka jest prawda!
Szkoda ze wiecej nie ma takich ksieży, moze naród wreszcie sie obudził i obali ten najgorszy rząd nowej RP.
Jakoś nikogo nie boli jak rząd rozprowadza po swoich kolesiach pieniadze publiczne. Chyba nie jest normlne przecież że budowa polskich autostrad na terenie płaskim, nizinnym kosztuje wiecej niż autostrady w Portugali, na terenie górzystym. Kto jest właścielem tych firm budowlanych które biora panstwowe pieniądze to prosze sobie juz samemu sprawdzić. To jeden przykład, ale jest takich wiele i kwoty sa w miliardach złotych, a nie rzędu 90 milionow jak fundusz kościelny.
3244
#polak nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 6:41
Do partioty. tu chodzi tylko o odpowiedź na jedno pytanie, Czy jakikolwiek Ksiądz może komukolwiek kazać coś odszczekać. Czy to jest język kapłana?

10114
#alter nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 8:09
polak napisał(a): Czy to jest język kapłana?

"Odszczekać" - To słowo potoczne, kolokwializm.

pot. «odwołać to, co się niesłusznie lub niesprawiedliwie powiedziało»

Przestańcie robić wielkiej afery, tam gdzie jej nie ma. Są poważniejsze tematy.

670
ramaj
11 czerwca 2013r. o 8:49
alter napisał(a):

"Odszczekać" - To słowo potoczne, kolokwializm.

pot. «odwołać to, co się niesłusznie lub niesprawiedliwie powiedziało»

Przestańcie robić wielkiej afery, tam gdzie jej nie ma. Są poważniejsze tematy.

Byc moze dla ciebie to "słowo potoczne, kolokwializm",pewnie tak zwracasz się do ojca czy żony (męża) ew. do urzędnika w UM ,UG,ZUS,US.....Widocznie w twoim środowisku to norma.
Powiem ci jednak ,że są inne formy wyrażania pretensji ,wymagane szczególnie od ludzi publicznych.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.