~ napisał(a):
"Niektórzy z nas przypominają pływające w komercyjnym zbiorniku karpie.
Wyniosłe i obojętne.
Zainteresowane tylko grzebaniem w mule i jedzeniem dostarczonej paszy"
Dobre stwierdzenie ale niestety dotyczy to redakcji bolec info mam wrażenie że napady na rządzących w Bolesławcu są właśnie wyniosłe i obojętne na dobro miasta."JEDZENIE DOSTARCZONEJ PASZY"
~Mieszkaniec Bolesławca. napisał(a):~ napisał(a):
Wyniosłe i obojętne.
Dobre stwierdzenie ale niestety dotyczy to redakcji bolec info mam wrażenie że napady na rządzących w Bolesławcu są właśnie wyniosłe i obojętne na dobro miasta."JEDZENIE DOSTARCZONEJ PASZY"
To zupełnie odwrotnie kto jest wyniosłym i obojętnym, w spawie śmieci zalegających na k. np.: Mrówki- władze Bolesławca, a w ty również Rada Miasta. Czy oni nie grzebią w mule i nie jedzą dostarczonej paszy( podatków mieszkańców).
Ja tak to widzę.
~ napisał(a):~Mieszkaniec Bolesławca. napisał(a):~ napisał(a):
Wyniosłe i obojętne.
To zupełnie odwrotnie kto jest wyniosłym i obojętnym, w spawie śmieci zalegających na k. np.: Mrówki- władze Bolesławca, a w ty również Rada Miasta. Czy oni nie grzebią w mule i nie jedzą dostarczonej paszy( podatków mieszkańców).
Ja tak to widzę.
to jest teren prywatny a monity w sprawie uprzątnięcia terenu kilkakrotnie zostały wysyłane.