Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Oferta promocyjna w markecie LIDL

~DZIADEK 60 niezalogowany
4 lipca 2013r. o 21:51
Przed otwarciem marketu spora kolejka chętnych kupienia oferowanych promocyjnych towarów .
Pomimo to że market był jeszcze zamknięty nie było jeszcze godziny ósmej ,obsługa sklepu już wynosiła niektóre artykuły czekającym na parkingu w samochodach klientom.
W chwili otwarcia gdy większość chetnych dokonania zakupów dobiegła do regałów okazało się że już niema tego co było w gazetce reklamowej na ta ten dzień.
Między innymi kajak był na regale wyeksponowany jeden,a drugi który widziałem też był ale w kasie za krzesełkiem pani kasjerki w tej kasie przy ścianie.
Bardzo wiele osób było zawiedzonych mimo że odstali swoje nie kupili tego co chcili nabyć na twarzach było widać rozczarowanie
CHYBA COŚ BYŁO NIE TAK CZY W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI KUPUJE OBSŁUGA MARKETU.
CO PAŃSTWO SĄDZĄ O TAKIEJ PRAKTYCE.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ania niezalogowany
4 lipca 2013r. o 22:12
normalka ;)
1961
#zocha nieaktywny
4 lipca 2013r. o 22:39
napisz do nich : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/24410.htm
~ niezalogowany
4 lipca 2013r. o 22:42
To nie chodzi o praktykę , tu chodzi o Polską mentalność.
Widzieliście coś takiego na zachodzie?
A później dziwicie się że urzędasy biorą łapówy albo załatwia się u nich po znajomości. Prości ludzie na kasie też wszystko sobie robią po znajomości, tak jak robotnicy w fabryce i inni.
~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 14:15
Jakbyś dziadek pracował w sklepie też byś miał w pierwszej kolejności i nie wyolbrzymiaj problemu tam gdzie go nie ma chyba nie masz innych rzeczy do roboty,tylko market opisywać :P
41
#jegomosc nieaktywny
5 lipca 2013r. o 16:40
Tak strasznie zazdrościsz pracownikom marketu?

www.djdowynajecia.pl
5899
#pati84 nieaktywny
5 lipca 2013r. o 16:42
A ja ich tam rozumiem i nie krytykuje tego co robią. Według mnie do wszelkich promocji pierwszeństwo powinni mieć właśnie pracownicy danego sklepu, bo co w tym złego. Człowiek jak każdy inny i też chce kupić coś fajnego za nieduże pieniądze, a że jako pierwszy ma dostępu do towaru, to już tylko pozazdrościć :).

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
~zorientowana niezalogowany
5 lipca 2013r. o 16:55
~ napisał(a): W TESCO PRACOWNIKOM MARKETU TAKICH PRAKTYK NIEMA.

Akurat :P Moja koleżanka pracuje w tesco i tam też najpierw pracownicy, ich rodziny, znajomi, znajomi znajomych, a jak zostanie to na sklep. Ale jak już ktoś napisał, ja tam też się nie dziwię :) Mogą to korzystają i już :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza