rafi napisał(a): ... Proszę o rejstracje na tym portalu bo tak każdy może sobie pisać a ja chce miec pewność z kim pisze :)
Dokładnie.
Panie Krzemiński , niech się Pan nie da prosić. Sporo czytających to nie gównarzeria. Osobiście ... szukam Trybuna Ludowego, facet Ten musi być z jajami i znać się na tym i owym. Nie może być przylepionym do systemu partyjnego , zmanipulowanym chłystkiem, nie może być też aparatczykiem dbającym jedynie o własną mamonę. Czuje się Pan na siłach ... eh gdybym ja miał te lata i tą wiedzę, nie pytałabyś mie Gocha o różnicę między intelektem , a inteligencją . :D
Panie Arku , Panie Przemku , gracie na podobnych skrzypcach :D
Być może faktycznie Alter i Inni mają rację , że jedynie o kapitał polityczny chodzi.
Poproszę Pana, zgodnie ze słowami Kolegi Rafi :) o deklarację i rejestrację. Ja również lubię rozmawiać z ludzmi , których znam ( w jakikolwiek sposób ) z nieznajomymi też , ale ... każda małpa umiejąca posługiwać się klawiaturą wystuka ... Arkadiusz Krzemiński :) i dym może z tego powstać , a Trybunowi chodzi przecież o to , aby King Size był dla każdego :)