Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jerzy Kryszak handluje garnkami?
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 16:26
~kongres nowej prawicy. napisał(a): (...)
Jak to przeczytają twoi rodzice i dziadkowie, to mogą się bardzo przejąć. Aż tak zaleźli ci za skórę ??

Zmoderowano 18.07.2013 godz.19:45 - powód: usunięcie cytowanej treści (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
18 lipca 2013r. o 17:01
Ostatnio znalazłem w skrzynce ,cos a'la pocztówka,propozycja wyjechania do Czech ,gdzie będzie pokaz czegoś tam (garnki czy inne cuda) i najlepsze jest to,że koszt to 19 zł ,a w cenie przejazd autokarem,obiad ,ubezpieczenie i jakiś gratis (faceci:walizeczka z narzędziami,kobiety:żelazko).
Dla ludzi 35+.
Czuje sie wała na kilometr ,ale z chęcia bym pojechał,bo w zaproszeniu jest napisane ,że jest MOŻLIWOŚC kupna oferowanego towaru na miejscu .
A co jak człowiek stwierdzi,że nie i już?
Cały ich misterny plan pójdzie psu w anusa :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
18 lipca 2013r. o 17:46
Ja już kilkakrotnie to otrzymałam,Czechy ,zwiedzanie,obiad i MOZLIWOŚĆ kupna jakiegos badziewia,no i prezent,żelazko ,czajnik,komplet noży,i inne głupstwa,wnerwia mnie to ,po co mi to wciąż wysyłają i wkładają do mojej osobistej skrzynki,przeciez już któryś raz z rzędu mam na to wy.....e to mogli by sobie darować.Jakie to uparte typy ,ciagle nie odpuszczają ,myslą ,ze człowiek zdurnieje którego dnia,niedoczekanie ich.

~nemo niezalogowany
18 lipca 2013r. o 20:24
to jest skandal kryszak gdzie Twoj honor
~świadomy wybór niezalogowany
18 lipca 2013r. o 23:14
Zabierz babci dowód!
~no tak niezalogowany
18 lipca 2013r. o 23:20
Prawdziwi Polacy-katolicy, którzy nie dali się zmanipulować.
~Bolecnauta niezalogowany
19 lipca 2013r. o 6:55
Chrońmy starsze osoby.
~onnnnnnnnnn niezalogowany
19 lipca 2013r. o 9:52
ja byłem kilkakrotnie na tych pokazach i w czechach i w polskich miejscowosciach i przejazd + objad był gratis do tego prezent

na miejscu byl pokaz produktow - wystarczylo troche posiedziec ale nikt nie zmuszal nikogo do kupna choc nie ukrywam ze byli przekonujacy ;) ja osobiscie nic nie kupilem a w cenie 20 zl mialem prezent wycieczke i obiad... ;) polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.