Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Koniec świata na Jana Pawła

5181
#Bobiszna nieaktywny
24 lipca 2013r. o 19:52
Dzisiaj przejeżdżając ulicą Jana Pawła napotkałem na dziwnie oklejone auto, na którym były dwa megafony, które dawały sygnał na całe osiedle głosząc hasła:
"KONIEC ŚWIATA JEST BLISKO"
"BÓG ZSYŁA NA ZIEMIE KARĘ ZA GRZECHY"
"NIKT NIE PRZEŻYJE"

xD interesuje mnie bo pocieszna ta akcja;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~padłem :D niezalogowany
24 lipca 2013r. o 20:20
:D Może to mieszkaniec tegoż osiedla,który ma dość imprez w jednym z pobliskich lokali. :D ;) :D ;)
~Marta niezalogowany
24 lipca 2013r. o 21:58
Około 18 po Starzyńskiego jechał i głosił te swoje dyrdymały :D
~ niezalogowany
24 lipca 2013r. o 23:10
Potem jeździły już tylko karetki na sygnale, a końca nie widać :)
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 8:13
Jana Pawła to okolice Tysiąclecia
~nn niezalogowany
25 lipca 2013r. o 14:14
KOniec świata byl gloszony też na ul.Małachowskiego to chyba jehowy byli bo tylko oni straszą końcem świata ??
~roli niezalogowany
25 lipca 2013r. o 18:42
Za dużo chłopaki popalili marychy .................mieli wizje ..................
8117
#alabaster72 nieaktywny
25 lipca 2013r. o 19:06
~nn napisał(a): to chyba jehowy byli bo tylko oni straszą końcem świata ??
Chyba masz na myśli Światków Jehowy ?? ?? ??

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo