Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy warto migrować do Play ?

670
ramaj
30 lipca 2013r. o 12:05
Jak w temacie.
Ostatnio namawiany jestem aby zmienić operatora z Plus na Play.Podrzućcie gdzie i czy jest haczyk,bo oferują naprawdę dużo lepsze warunki jeżeli chodzi o koszty.
Jeżeli chodzi o stronę techniczną to mówią,że w razie braku sygnału z Playa automatycznie włączany jest sygnał z Plus lub Orange.Mówią ,że można ręcznie ustawić sobie na stałe np.z Plusa i cały czas będzie sygnał jak w Plusie.Jak jest z inertetem ,czy tak samo przy tych przełączeniach jak w Plusie,bo mam miejsca gdzie dotychczas korzystam z neta w Plusie i czy będzie tak dalej ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
30 lipca 2013r. o 12:30
byłem w play ponad rok i miałem częste kłopoty z utrzymaniem kilkuminutowej rozmowy. zasięg pojawiał się i znikał cały czas. wcześniej w orange i teraz w plusie nie ma takich zjaswisk. [wszystko na karte]. najlepiej przetestuj na karte byś nie wsadził się w abo z problemami
~Beata niezalogowany
30 lipca 2013r. o 12:42
Play ma najgorszy zasięg, miałam go ponad rok i dopóki mieszkałam w centrum to był do zniesienia (czasem drobne przerywanie) ale jak pół roku temu przeniosłam się na obrzeża miasta to była masakra z zasięgiem więc musiałam zmienić operatora, poza tym dobra oferta. Teraz przeszłam do niumobile i myślę że mają jeszcze lepsze oferty niż play (na kartę).
2438
#rafi nieaktywny
30 lipca 2013r. o 12:58
Ja mam od nich internet nie ma awarii była jedna ale parę minut mi też oferowali żeby do nich przejść i żałuje że przedłużyłem z orane ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
9514
#Glaucopsyche nieaktywny
30 lipca 2013r. o 13:35
jak Play może mieć zły zasięg skoro jest roaming wewnątrz krajowy. można przeskakiwać z nadajników Play, Plus, Orange.
kilka lata temu zmieniłem z Ery na Play i jest bardzo dobrze. Jedyne co trzeba było u mnie zrobić to zgłosić aby preferowane nadajniki były z Plusa bo na Palayowskim w domu czasem urywało rozmowy.

Nigdy nie dyskutuj z kretynem. Na początek sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
~zibu niezalogowany
30 lipca 2013r. o 13:50
pomyśl jeszcze o njumobile, mają chyba najlepsza ofertę cenową
~byłam u nich niezalogowany
30 lipca 2013r. o 14:04
W skrócie;
-jeżeli to tylko telefon to jak najbardziej
- jeżeli to internet mobilny ,to nie warto.
-
5799
CZARNULA83
30 lipca 2013r. o 14:22
~mir.ko napisał(a): byłem w play ponad rok i miałem częste kłopoty z utrzymaniem kilkuminutowej rozmowy. zasięg pojawiał się i znikał cały czas. wcześniej w orange i teraz w plusie nie ma takich zjaswisk. [wszystko na karte]. najlepiej przetestuj na karte byś nie wsadził się w abo z problemami

A ja za swoich czasów gadałam godzinami :> i nigdy nas nie rozłączyło :D chyba że burza nadciągnęłą :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo