Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy warto migrować do Play ?

~byłam u nich niezalogowany
30 lipca 2013r. o 18:27
Ramaj,jeśli chodzi o zasięg do rozmów to nie ma różnicy.Natomiast do internetu Play musi mieś swoje nadajniki.I ma je PRAWIE wszędzie.I to prawie to jest ta różnica.Jak korzystasz z netu w miastach i miasteczkach ,to nie ma problemu.Giga masz za kilka zł,nie to co u pozostałych dostawców.Natomiast są miejsca,gdzie Playa w internecie nie zobaczysz.Są mapy zasięgu.
Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~;) niezalogowany
30 lipca 2013r. o 18:42
polecam play - zarówno internet jak i telefon
~ciągle play niezalogowany
30 lipca 2013r. o 20:35
~byłam u nich napisał(a): W skrócie;
-jeżeli to tylko telefon to jak najbardziej
- jeżeli to internet mobilny ,to nie warto.
-

potwierdzam!
~CD niezalogowany
30 lipca 2013r. o 20:53
Mam telefon w play na firmę. Płacę 68 zł miesięcznie , nieograniczone rozmowy do play i na stacjonarne i 6 godzin do innych sieci. Jakby ktoś miał lepszą ofertę to chętnie skorzystam
~magda niezalogowany
30 lipca 2013r. o 21:03
ja za 29 zł mam nielimitowane rozmowy i esy w play, nielimitowane esy do wszystkich sieci i 200 min do wszystkich. dla mnie ekstra
~ niezalogowany
30 lipca 2013r. o 22:29
~haha napisał(a): Ramaju drogi,

Mam oczywiście abonament i to od wielu lat.Jeżeli chodzi o przytoczenie co lepsze to właśnie dlatego pytam gdzie haczyk,bo na pierwszy rzut oka w Playu i taniej za gadanie i net i taniej za nowy telefon.Mi niepotrzebny net na stałe ale sporadycznie na smartfonie ew.laptopie -jak to chodzi -czy jest różnica między Plus a Playem.

Ostatnio byla promocja (niestety juz sie skonczyla) w plusie przy abonamencie 59zl (nielimitowane rozmowy w plusie, 400min wymienne na smsy, 1gb net) Samsung S3 Mini za 59zl. W playu za ten tel trzeba zaplacic ponad 400zł przy abonamencie rowniez 59zl przy czym neta 500mb (o polowe mniej).

przy abonemcie bez telefonow Plus rowniez ma korzystniejsze oferty.

w playu za kazde 500mb neta trzeba dopłacać bodajże 10zł.

z mojegu punktu widzenia i wymagań Plus ma o wiele korzystniejsza ofertę niż play i niestety bede zmuszony przejsc .......
4218
#zofka nieaktywny
31 lipca 2013r. o 0:49
Cała moja rodzinka jest w Play i jest OK,telefon,internet.Nigdy nie przekroczyłam abonamentu,a rozmawiam i esemesuję dożooooo :D
657
#agak nieaktywny
31 lipca 2013r. o 3:11
~magda napisał(a): ja za 29 zł mam nielimitowane rozmowy i esy w play, nielimitowane esy do wszystkich sieci i 200 min do wszystkich. dla mnie ekstra

Masz abonament 19zł + 10zł za nielimitowane smsy czy jak? : )

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza