Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Lisy atakują koty w Bolesławcu
2062
#bylu nieaktywny
7 października 2013r. o 21:55
Witam. Nie wiem jak wy, ale ja coraz częściej w godzinach wieczornych spotykam lisy w Bolesławcu. Ostatnio spotkałem obok byłej pływalni krytej, gdzie do lasu jest dość spory kawałek. Widziałem również w okolicy stadionu oraz przy samy bloku, w którym mieszkam. Zapuszczają się w głąb miasta. Może by coś z tym zrobić?? Ludzi się nie boją - nawet nie uciekają tylko stoją i obserwują.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
7 października 2013r. o 22:08
a te skurczybyki atakują ludzi? Jak jest na chwilę obecną ze wścieklizną? Oczywiście lisów, bo ja już się szczepię, ale na razie bez większych skutków.
Pytam, bo nie wiem czy na wieczorne i późno wieczorne eskapady do lasu nie brać czegoś w razie ,,w" A ciemniej co raz szybciej się robi i różnie to może się zdarzyć. Nie chciałbym dać powodu do kolejnego sensacyjnego artykułu dla Pana Kazimierza.
2062
#bylu nieaktywny
7 października 2013r. o 22:17
Motywacja napisał(a): a te skurczybyki atakują ludzi? Jak jest na chwilę obecną ze wścieklizną? Oczywiście lisów, bo ja już się szczepię, ale na razie bez większych skutków.
Pytam, bo nie wiem czy na wieczorne i późno wieczorne eskapady do lasu nie brać czegoś w razie ,,w" A ciemniej co raz szybciej się robi i różnie to może się zdarzyć. Nie chciałbym dać powodu do kolejnego sensacyjnego artykułu dla Pana Kazimierza.

Lisy są raczej płochliwe. Ale jak ma małe w pobliżu lub wścieklizna to nie wiadomo.

Dopisane 07.10.2013r. o godz. 22:17:

A nawet do lasu nie trzeba się wybierać - wieczorami ich pełno w mieście.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
11202
#Anonim11202 nieaktywny
8 października 2013r. o 5:49
Czyli w sumie nie do końca takie płochliwe jak się okazuje :)
~ niezalogowany
8 października 2013r. o 9:11
i bardzo dobrze że zjadają bo trzeba kota pilnować a nie żeby ...ł komuś w ogródku......

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
8 października 2013r. o 17:52
~ napisał(a): i bardzo dobrze że zjadają bo trzeba kota pilnować a nie żeby kupczył komuś w ogródku......

odczep sie czlowieku od kotow, te nawet jak i nakupcza w ogrodku czy parku wszytko zakopuja, naturalny nawoz dal roslinek wiec powinienies byc wdzieczny!! nie to co smierdzace psy ktore robia po chodnikach i maja to w dup..e
~ niezalogowany
8 października 2013r. o 19:22
Ja trzymam z lisami! Może w końcu one zrobią porządek z tą plagą wałęsających i bezmyślnie dokarmianych kotów. Lisom ci obrońcy praw zwierząt mogą naskoczyć. :P
11202
#Anonim11202 nieaktywny
8 października 2013r. o 20:07
Takie koty złe? Od kotów wara, bo .... Tak wam przeszkadzają koty? wśród zwierząt domowych jedne z najwiekszych czyściochów, ale wy dalej patrzcie na wasze pieski ...

Zmoderowano 08.10.2013 godz.20:19 - powód: wulgarne słownictwo (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo