Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Lisy atakują koty w Bolesławcu
~ty ld niezalogowany
11 sierpnia 2013r. o 19:30
~zyb napisał(a): W skali ogólnokrajowej tez się dzieje - Lis zaatakował Tuska :)

Gdybyś się mniej zajmował polityką a więcej własny podwórkiem to wiedziałbyś dokąd się udać z tym problemem.
Mamy przecież Miejską Straż, oni są do tego stworzeni, łapali kiedyś węża to i z liskami dadzą radę.
Zdrowia życzę i życzliwości.

http://sm.boleslawiec.pl/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11093
#yaudy nieaktywny
12 sierpnia 2013r. o 9:05
Na Zabobrzu też grasują, są bardzo wygłodzone i szukają pokarmu dla młodych.
~m niezalogowany
12 sierpnia 2013r. o 10:38
i przy łasickiej byl tej nocy
~KB niezalogowany
12 sierpnia 2013r. o 14:02
Rzeczywiście lisy się coraz bardziej udomawiają. Godz. 13oo słoneczny dzień lis biegajacy po plantach przy kościele na Pl. Zamkowym i ul. Partyzantów. Pewnie sobie pomylił drogi bo był nieco zdezorientowany. Regularnie natomiast przychodzi na posesje obok Przedzszkola na Górnych Młynach i wyjada Psu " chrupki z miski kiedy ten jest w domu, są bezczelne i nic sie nie boją, ostatnio musiałam go odpędzać miotłą i wypuścić psa, żeby go wygonił.
W okolicy jest bardzo dużo kotów, ostatnio ktoś podrzucił małego kociaka a na drugi dzie nie było po nim śldu. Dlatego tez uwazam, że właściciele kotów powinni ich nie wypuszczać na noc na zewnatrz bo noc to naturalna pora polowań drapiezników.
~masakra niezalogowany
12 sierpnia 2013r. o 15:02
Co tam jakiś kot mi lis wkradł się do gołębnika i zagryzł 45 pocztowych gołębi widok był straszny pełno krwi i zagryzione gołębie ale kilkanaście wyniósł i pozakopywał w ogrodzie później kilkakrotnie przychodził nocą i w cale się mnie nie bał .
~linoskoczek niezalogowany
12 sierpnia 2013r. o 15:06
jak lis mógł się wspiąć aż do gołębnika
~ niezalogowany
12 sierpnia 2013r. o 20:30
i tak powstała bajka o lisku chytrusku.
~ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 14:13
ja widziałam lisa jak sobie w ciągu dnia biegł koło stadionu, w rynku, na kubika. często też są na działkach na kilińskiego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza