Ja pier .. ! jeszcze tego nie zrobili? w tamtym roku dokładnie w tym samym miejscu wystrzelił mi amortyzator - ani znaku ani nic prosta droga ..
Policja przyjechała spisała i pojechała.
Ale widzę , że to się dalej dzieje
Wyrwa od miesiąca a dopiero teraz uszkodzili auta? Od wielu lat w tym miejscu był swoisty "Próg zwalniający,(przywykliśmy) zapewne powstał w celu urozmaicenia nam dojazdu do "malowniczo położonej wsi". I pewnego dnia ktoś nie wiele myśląc i jak widać jeszcze mniej mogąc porwał się na usunięcie tej ciekawej konstrukcji. Starał się jak nigdy żeby było płasko a wyszło jak zawsze i "progu zwalniającego” mamy szczelinę dylatacyjną (2X2 Bez dna)
~P.Z.P.R.=S.L.D.=P.e-łO.=P.S.L.=Paliknoty niezalogowany 18 sierpnia 2013r. o 22:25
Podobnie jak za,,jedynie słusznej i przewodniej" zadzwoniono do Komitetu Powiatowego P.Z.P.R. w Bolesławcu i towarzysz I-sekretarz Stanisław Chwojnicki podjął wszystkie możliwe kroki oraz środki do załatwienia tego wielkiego problemu w powiecie...
Ps:Tak kiedyś to wyglądało - normalnie wczesny Gierek lata 70-te.Gdzie i w jakich czasach ja żyję ? Ale jaja :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.