Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niebezpieczna dziura w drodze
~`'' niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 7:00
Może ktoś zainteresował się ulicą Hutniczą od strony Biedronki są tam takie dziury że szok i nikomu to nie przeszkadza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~grzesiek niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 8:19
Nie wiem jak zabezpieczyli tą dziurę, wczoraj jechałem tamtą drogą około 16 i nikogo tam nie było, a w czwartek na tej dziurze, rozwaliłem dwie felgi i trzy opony.
~emeryt niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 10:23
Proponuję żeby pan wice starosta przestał parkować pod urzędem i przeszedł się po ulicach zarządzanych przez niego i ludzi mu podległych. napewno stwierdzi że naulicach pod jego zarządem sią nie tylko dziury ale panuje brud. firma która w imieniu starostwa dba o czystość posiada jakąś zdezelowaną maszyną do zamiatania, która wznosi tumany kurzu a nie zamiata. policja powinna się tą maszyną zainteresować bo ma rejestrację angielską[pewie nie ma badań]. przypominam starostwu że zbiża się święto ceramiki i nasze miasto odwiedzi liczna grupa turystów. PODAJĘ MOJĄ DO PRZEMYŚLENIA :P ;(
~bolo niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 10:38
Ta droga powstała podobno pod koniec lat 20-tych XX wieku. Odremontować ją trochę i wpisać do rejestru zabytków ;)
211
skorn
19 sierpnia 2013r. o 16:06
~grzesiek napisał(a): Nie wiem jak zabezpieczyli tą dziurę, wczoraj jechałem tamtą drogą około 16 i nikogo tam nie było, a w czwartek na tej dziurze, rozwaliłem dwie felgi i trzy opony.

Twierdzisz, że redakcja bolec.info pisząca o pozytywnym złatwieniu sprawy, kłamie? Czy to aby nie nieuprawniona opinia ?

<i>
~ade niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 18:46
w tym miejscu przez kilka lat był garb taki leśny spowalniacz drogowcy spece od klepania łopatami sadzili ze samo się ubije aż w tym roku usunęli garb i są efekty ich partactwa może gdyby firma która wziela kasę za remont zapłaciła odszkodowanie by wiecej nie robiła takich fuszerek ,a wszystkim co doznali szkód w tym miejscu i innym radze udać sie do wlaściciela drogi o zwrot poniesionych kosztów za naprawę pojazdu muszą oddać tak wygląda nasze prawo
~cłek ze wsi niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 19:38
skorn napisał(a):
~grzesiek napisał(a): Nie wiem jak zabezpieczyli tą dziurę, wczoraj jechałem tamtą drogą około 16 i nikogo tam nie było, a w czwartek na tej dziurze, rozwaliłem dwie felgi i trzy opony.

Twierdzisz, że redakcja bolec.info pisząca o pozytywnym złatwieniu sprawy, kłamie? Czy to aby nie nieuprawniona opinia ?

Ja natomiast twierdzę, że dziura została ujawniona przez niezastąpiony Bolec.info...przedtem dziura była a jakoby jej nie było. A jak jest dziś? Dziura jest czy jej nie ma???
8054
#markerek nieaktywny
19 sierpnia 2013r. o 21:53
Sprawa została nagłośniona, ale co z tego wynika? Ktoś jechał tamtędy i widział czy dziura zabezpieczona została, teren oznakowany, kiedy będzie można jechać tamtędy normalną prędkością?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.