Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zasyfiały plac w "trójkącie bermudzkim"
5436
#nie_powiem nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 9:43
Policja zajęta jedzeniem kebabów w ankarze. Licząc od 19.08.2013, minimum raz dziennie stoi tam ich firmowe auto, a wczoraj na własne oczy widziałem jak wpierdzielali mięso z barana...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 10:18

Zasyfiały parking, wizytówka Bolesławca.

Zapytajcie Urząd Skarbowy czy opłaty za parking są legalne. Ciekawe czy będą kasy fiskalne lub rachunki, czy pójdzie wszystko na lewo. Przypilnujcie to.
~bolek niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 10:24
U nas to i tak jeszcze pół biedy, bo daleko od centrum. W Jeleniej Górze były do niedawna dwa takie pokaźne place parę kroków od rynku, ale jeden jakiś czas temu zabudowano. Ot taka pamiątka po wspaniałych czasach władzy socjalistycznej :)
~Ja niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 10:26
To, że ktoś postawił tablicę z napisem "Teren prywatny", "Wstęp zabroniony" czy inny "Zakaz wjazdu" o niczym nie świadczy. Właściciel terenu powinien zadbać o ogrodzenie go, wtedy wstęp będzie zabroniony.

Redakcja powinna znać takie przepisy, więc po co powołuje się na taki napis?
4106
#igrek nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 10:28
nie_powiem napisał(a): Policja zajęta jedzeniem kebabów w ankarze. Licząc od 19.08.2013, minimum raz dziennie stoi tam ich firmowe auto, a wczoraj na własne oczy widziałem jak wpierdzielali mięso z barana...

Ty no ale co zazdrościsz, że ich stać, bo chyba nie ma zakazu jedzenia "barana" na służbie :> Wk-urvi-ają mnie tego typu tekściki :/
5436
#nie_powiem nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 10:30
igrek napisał(a):
nie_powiem napisał(a): Policja zajęta jedzeniem kebabów w ankarze. Licząc od 19.08.2013, minimum raz dziennie stoi tam ich firmowe auto, a wczoraj na własne oczy widziałem jak wpierdzielali mięso z barana...

Ty no ale co zazdrościsz, że ich stać, bo chyba nie ma zakazu jedzenia "barana" na służbie :> Wk-urvi-ają mnie tego typu tekściki :/

na służbie. sam sobie odpowiedziałeś.
~do Ja niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 10:30
~Ja napisał(a): To, że ktoś postawił tablicę z napisem "Teren prywatny", "Wstęp zabroniony" czy inny "Zakaz wjazdu" o niczym nie świadczy. Właściciel terenu powinien zadbać o ogrodzenie go, wtedy wstęp będzie zabroniony.

Redakcja powinna znać takie przepisy, więc po co powołuje się na taki napis?

Miejscowy Plan Przestrzennego Zagospodarowanie nie zezwala na urządzanie tutaj parkingów i przystanków na autobusy komunikacji międzymiastowej.
3244
#polak nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 10:34
W Bolesławcu nie ma gospodarza z prawdziwego zdarzenia. Trudno sobie wyobrazić, aby w innym mieście w centrum miasta był taki bałagan, aby Prezydent miasta mając do dyspozycji lokalne firmy nie zlecił im zrobienia porządku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!