Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policja poszukuje świadków śmiertelnego wypadku
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 21:17
(...)

Zmoderowano 30.08.2013 godz.21:22 - powód: offtop
Temat dotyczy poszukiwania świadków zdarzenia i proszę trzymać się tematu. (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 21:38
weź Ty się moderatorze od siedmiu boleści do konkretnej roboty i usuwaj teksty przykre dla rodziny zmarłego a nie pomagające w śledztwie. padło już tu kilka postów, które mogły coś pomóc a zostały usunięte. Dlaczego?
11222
#Amnesty nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 21:42
~ napisał(a): kobieta, która była świadkiem wypadku powiedziała, że ciągnik wyjechał prosto z pola na drogę i zamiast zjechać na swój pas zatrzymał się i dlatego motocyklista w niego uderzył, wiec oprócz prędkości mógł to być drugi powód wypadku, drugi świadek więc poszukiwany moze być w celu potwierdzenia/podważenia zeznań osoby która została na miejscu wypadku, jeśli nie wiecie jak było na prawdę to hamujcie sie z osądami bo rodzina i znajomi zmarłego to czytają, a po co zadawać dodatkowy ból głupimi domysłami, a tym bardziej gdy czytam artykuł i pisze ze uderzył w przyczepę a ciągnik ma podpięty opryskiwacz to słabo mi się robi

no w tej sytuacji rodzina pewnie nie ma nic lepszego do roboty niż czytanie postów na bolecinfo.....

Zmoderowano 30.08.2013 godz.21:47 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 21:49
bliższa czy dalsza kiedyś tu zajrzy, przyjaciele też zaglądają a moderator usuwa bo co? kryje komuś tyłek.
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 21:53
Amnesty napisał(a): no w tej sytuacji rodzina pewnie nie ma nic lepszego do roboty niż czytanie postów na bolecinfo.....

nie pisze o żonie czy rodzicach, podejrzewam że mógł mieć kuzynów, ciotki czy wujków i wyobraź sobie ze wiem, że kilku znajomych conajmniej czytało to co się tu wypisuje, to że zginął czlonek rodziny/ znajomy nie sprawia, że odcinamy się od świata, wyłączamy tv czy komputery, żyjemy dalej i zdarza sie czytać komentarze bo może napisze ktoś, kto wie coś więcej, bo może ktoś napisze że znalazł się świadek i to co jest niepewne się choć trochę wyostrzy, z resztą nawet jeśli rodzina tego nie czyta nie znaczy że można po ofierze jeździć jak po burym kocie tylko dlatego, że się juz nie obroni, trochę szacunku dla innych w obliczu tragedii

Zmoderowano 30.08.2013 godz.22:05 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 22:00
Coś mi się wydaje,że i tak traktorzysta będzie winny,chociaż,może się mylę
11222
#Amnesty nieaktywny
30 sierpnia 2013r. o 22:09
~ napisał(a):
Amnesty napisał(a):
no w tej sytuacji rodzina pewnie nie ma nic lepszego do roboty niż czytanie postów na bolecinfo.....

.....jeździć jak po burym kocie tylko dlatego, że się juz nie obroni, trochę szacunku dla innych w obliczu tragediiZmoderowano 30.08.2013 godz.22:05 - powód: zbędne cytowanie (moderator)

bez przesady.... kto tu po kim jeździ...
nikt normalny nie robi sobie jaj z takich rzeczy.... :>
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 22:56
hemi napisał(a):
wiesz , każdy myśli ,ze motocykliści to tylko tacy co prują 200 przez miasto i sami sobie winni,ale wiedz ,jedno ,że znacznie więcej przypadków jest gdzie motocyklista jest spychany z drogi przez jadącego z naprzeciwka ("hooj tam ,wąski to sie zmieści"),zajeżdżana droga podczas wyprzedzania,czy też typowy lewoskręt i zawsze tłumaczenie "nie zauważyłem".
PEWNIE DLATEGO PADŁ POMYSŁ NA TE NAKLEJKI :(

POPATRZ SOBIE JAK TO WYGLĄDA :
A późnej gadanie: że zapeerdalał,ze dawca,że dobrze mu tak... :( :(

tylko, że na filmikach jadą przepisowo i mogą wyhamować, a wielokrotnie wyjeżdżając na główną mam czysto, a nagle pojawia się zapierniczająca "szlifierka". W przypadku zderzenia niby wina moja, bo nie ustąpiłem, ale jak ustąpić, skoro go nie było? Gdyby jechał przepisowo zdążyłbym wbić się na główną bez ryzyka wypadku ... ale trupa nie zapyta policja, tylko powiedzą, że to ja jestem winny i znowu "dawca organów" będzie tym poszkodowanym ;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza