Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policja poszukuje świadków śmiertelnego wypadku
~ niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 3:19
tylko, że na filmikach jadą przepisowo i mogą wyhamować, a wielokrotnie wyjeżdżając na główną mam czysto, a nagle pojawia się zapierniczająca "szlifierka". W przypadku zderzenia niby wina moja, bo nie ustąpiłem, ale jak ustąpić, skoro go nie było? Gdyby jechał przepisowo zdążyłbym wbić się na główną bez ryzyka wypadku ... ale trupa nie zapyta policja, tylko powiedzą, że to ja jestem winny i znowu "dawca organów" będzie tym poszkodowanym ;-)

święte słowa- nic dodać -nic ująć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pitek niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 8:36
wkurza mnie fakt że co nie którzy nie znają szczegółów a się wypowiadają w... przypuszczeniach! Po zdjęciach widać że nie była wina ciągnika bo dopiero co dojeżdżał do skrzyżowania tak też widać po śladach i po śladach widać że motor przy wyprzedzaniu drugiego auta już go znosilo i wkońcu wpadł w poślizg! Ale pewnie nie znajdzie się kluczowy świadek i policjant nie zostanie obciążony zarzutami!
11222
#Amnesty nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 8:40
raczej będzie ciężko obciążyć nieżyjącego policjanta .. :>
3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 8:43
~ napisał(a): A jakby motocyklista nie był policjantem to też tak pilnie poszukiwano by świadków zdarzenia?

No właśnie to samo miałem napisać. Poszukiwania świadków, informacje o pogrzebie. Czyżby ze względu na to, że zmarły był policjantem?

Gdyby był pracownikiem fizycznym dajmy na to Badera, to też policja gorliwie szukałaby świadków, którzy potwierdziliby szaloną jazdę kierowcy ciągnika rolniczego?

No i czy strona główna portalu bolesławieckiego, to dobre miejsce, aby wśród "niusów" znalazła się informacja o pogrzebie zwykłego mieszkańca miasta?
11222
#Amnesty nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 8:50
jak to zwykłego????

Oni są ponad...
nawet jeśli chodzi o smierc...
11202
#Anonim11202 nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 9:09
@Up
Masz facet z tym jakiś problem, że na tej stronie jest informacja o śmierci policjanta? To idź sobie gdzie indziej jeśli tak strasznie ci przeszkadza. Tutaj jest wiele idiotycznych tematów jak chociażby ostatnie ,,zaginięcie" więc jak się nie podoba to nie czytaj.
3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 9:40
Oczywiście, że nie czytam. Nie podoba mi się, że ten "nius" tu w ogóle jest.

Pogrzeb zwykłego obywatela tego miasta, w tym policjanta nie będącego na służbie NIE JEST wydarzeniem godnym głównej strony portalu, który pretenduje do miana pierwszego i najlepszego w miescie.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 9:52
WujekSamoZlo napisał(a): Oczywiście, że nie czytam. Nie podoba mi się, że ten "nius" tu w ogóle jest.

Pogrzeb zwykłego obywatela tego miasta, w tym policjanta nie będącego na służbie NIE JEST wydarzeniem godnym głównej strony portalu, który pretenduje do miana pierwszego i najlepszego w miescie.

Więc tam są drzwi. Dziękuję za uwagę i pamiętaj, że to jest tylko twoje zdanie. Dla jednego takie informacje są ważne, dla kogoś drugiego inne. Najlepiej załóż własny portal i wrzucaj tylko te informacje, które będą ci się podobały.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo