Motywacja napisał(a): WujekSamoZlo napisał(a): Oczywiście, że nie czytam. Nie podoba mi się, że ten "nius" tu w ogóle jest.
Pogrzeb zwykłego obywatela tego miasta, w tym policjanta nie będącego na służbie NIE JEST wydarzeniem godnym głównej strony portalu, który pretenduje do miana pierwszego i najlepszego w miescie.
[...] i pamiętaj, że to jest tylko twoje zdanie.
No i własnie je wyrażam.
Może napiszę inaczej i z góry zaznaczam, że jest to moja opinia, która nie musi być zgodna z opiniami innych.
Cały ten cyrk wynika z tego, ze ofiara wypadku była policjantem. Dlatego jest informacja o pogrzebie, dlatego jest szukanie świadków. A nuż któryś potwierdzi, że kierujący traktorem wjechał na drogę z predkością 70 km/h, albo inny samochód jakimś manewrem spowodował utratę panowania nad motocyklem przez ofiarę.
Jaka była prędkość motocykla, że spowodowała wyrwanie przedniej osi z dużego i ciężkiego traktora. Nawet jesli to zwykła 60-tka, to przy motocyklu to pancerny kolos.
90% kierujących motocyklami typu ścigacz, plastik jeździ bardzo szybko i bardzo niebezpiecznie. Nie mam powodów sadzić, że akurat w tym przypadku było inaczej.
Gdyby procentowo taka sama ilość kierowców samochodów jeździła w sposób, w jaki robią to motocykliści plastików, to na drogach byłby istny amagedon.
Dziekuję.