Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policja poszukuje świadków śmiertelnego wypadku
~kn niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 10:16
WujekSamoZlo napisał(a):
~ napisał(a): A jakby motocyklista nie był policjantem to też tak pilnie poszukiwano by świadków zdarzenia?

No właśnie to samo miałem napisać. Poszukiwania świadków, informacje o pogrzebie. Czyżby ze względu na to, że zmarły był policjantem?

Gdyby był pracownikiem fizycznym dajmy na to Badera, to też policja gorliwie szukałaby świadków, którzy potwierdziliby szaloną jazdę kierowcy ciągnika rolniczego?

No i czy strona główna portalu bolesławieckiego, to dobre miejsce, aby wśród "niusów" znalazła się informacja o pogrzebie zwykłego mieszkańca miasta?

Informacja jest odnosnie pogrzebu motocyklisty, a nie policjata. jest duza grupa społeczna, która jezdzi na motorach gdzie nawet przed pogrzebem spotykaja sie obok tesco. jak widzisz, niektórych to interesuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 13:03
~kn napisał(a):
Informacja jest odnosnie pogrzebu motocyklisty, a nie policjata. jest duza grupa społeczna, która jezdzi na motorach gdzie nawet przed pogrzebem spotykaja sie obok tesco. jak widzisz, niektórych to interesuje

Jak zginie kierowca auta to też informujcie o pogrzebie. Jest liczna grupa kierowców która spotyka się na parkingu pod Carefourem.
~ niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 13:41
TOjsienka napisał(a):
Amnesty napisał(a): no to zaczyna się szukanie ,,haka" na kierowcę ciągnika.... :>
no bo jeśli nie z jego winy to renta i odszkodowanko wyższe

Nie chcę nic mówić ale też o tym pomyślałam.

nie wiem czy widzieliście ale kierowca ciągnika ciut za daleko sobie wyjechał do osi jezdni, wychylił się jakieś 0,5m na pas głównej drogi
pytanie teraz czy w momencie zdarzenia włączał się do ruchu

spekuluję, że motocyklista mógł wystraszyć się (przewidywał) że za chwilę kierowca ciągnika dalej wyjedzie dlatego też zjechał już na swój pas. szukają świadków bo zginął człowiek i wszystkie okoliczności trzeba wyjaśnić, a kierowca busa jadący jako pierwszy w kolejce wyprzedzanych przez motocyklistę i najlepiej wszystko widział. jego zeznania są kluczowe w sprawie

myślę, że każdy chciałby poznać prawdę ale obawiam się, że nikt do końca jej nie pozna- Jacek zabrał ją ze sobą...

kierowca ciągnika może był w szoku i nie do końca powie prawdę...
biegli może coś wyjaśnią...

moje kondolencje
~ niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 14:08
to jest jakaś parodia to tylko policjant , który nawet w dniu wolnym od służby powinien dawać przykład- i dał

traktor nie ma dużego przyspieszenia i jedzie powoli allle motor jakby jechał 50 km na godzinę to by uniknął zderzenia allle motor jadąc za szybko ponad 150 km/h właśnie uderzył w ten traktor.

nie chcę pisać nawet jakby zamiast traktora wyjeżdżał samochód osobowy z rodziną

kiedyś jeden polityk powiedział cyt" już nikt przez tego pana nie zginie "

jaka musiała być prawdziwa prędkość motocykla ,żeby zrobic takie zniszczenia-- ale to już zostawmy naszym wspaniałym biegłym

~ja niezalogowany
31 sierpnia 2013r. o 14:48
cos wiem o tym
11202
#Anonim11202 nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 14:52
opowiedz nam o tym
11222
#Amnesty nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 15:15

http://www.yohttps://www.youtube.com/watch?

Dopisane 31.08.2013r. o godz. 15:15:

3045
#WujekSamoZlo nieaktywny
31 sierpnia 2013r. o 19:12
Motywacja napisał(a):
WujekSamoZlo napisał(a): Oczywiście, że nie czytam. Nie podoba mi się, że ten "nius" tu w ogóle jest.

Pogrzeb zwykłego obywatela tego miasta, w tym policjanta nie będącego na służbie NIE JEST wydarzeniem godnym głównej strony portalu, który pretenduje do miana pierwszego i najlepszego w miescie.

[...] i pamiętaj, że to jest tylko twoje zdanie.

No i własnie je wyrażam.

Może napiszę inaczej i z góry zaznaczam, że jest to moja opinia, która nie musi być zgodna z opiniami innych.

Cały ten cyrk wynika z tego, ze ofiara wypadku była policjantem. Dlatego jest informacja o pogrzebie, dlatego jest szukanie świadków. A nuż któryś potwierdzi, że kierujący traktorem wjechał na drogę z predkością 70 km/h, albo inny samochód jakimś manewrem spowodował utratę panowania nad motocyklem przez ofiarę.
Jaka była prędkość motocykla, że spowodowała wyrwanie przedniej osi z dużego i ciężkiego traktora. Nawet jesli to zwykła 60-tka, to przy motocyklu to pancerny kolos.
90% kierujących motocyklami typu ścigacz, plastik jeździ bardzo szybko i bardzo niebezpiecznie. Nie mam powodów sadzić, że akurat w tym przypadku było inaczej.
Gdyby procentowo taka sama ilość kierowców samochodów jeździła w sposób, w jaki robią to motocykliści plastików, to na drogach byłby istny amagedon.

Dziekuję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza