nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że temat nieudolności p.burmistrza z Nowogrodżca nakręca jedna i ta sama osoba i to jest chyba kara za tą drogę z Gościszowa do Bolesławca.
a co za przeproszeniem obchodzi Was prywatne życie p.burmistrza, wpis wyżej trakyuję jako nadzieję, że może burmistrz sie panią zainteresuje ? Weżcie się dopracy marudy !
Władze gminy nie podniosą swojego prestiżu obsadzając jako prezesa Poldka Wołoszyna w Tow. Gospodarczym. Jak Pan Wołoszyn olewa wyborców nie uczestnicząc w posiedzeniach Rady Powiatu czy będąc w Radzie Nadzorczej Hydrotechu. To towarzystwo to kolejne miejsce gdzie za nic będzie Pan Wołoszyn trzepał kasę.
Z Firmy Custo został wykopany w Ziębicach też się na nim poznali, została tylko dieta radnego i przymilanie się do Relicha i rada nadzorcza w Hydro -Techu ,ale pytanie na czym może znać się inseminator.?
~### napisał(a): Z Firmy Custo został wykopany w Ziębicach też się na nim poznali, została tylko dieta radnego i przymilanie się do Relicha i rada nadzorcza w Hydro -Techu ,ale pytanie na czym może znać się inseminator.?
Kolesiostwo zabija wspólnotę samorządową. Ja dam szansę p. Czurejno o ile da mi ku temu okazję.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.