~ja dziwny czlowiek napisał(a): No jak nie ma być wysokich opłat komunalnych jak Pan prezes Hydrotechu Tomasz Ruchała ,członkowie rady nadzorczej Hydrotechu Poldek Wołoszyn, Stanisław Żołna , naczelnik Jancelewicz, sekretarz Urzędu Kazimierz Orlef i Łokocki Zdzisław zarejestrowali stowarzyszenie -Nowogrodzieckie Towarzystwo Gospodarcze, które ma na celu ?.... .Ja jako dziwny czlowiek myślę ,że zgłoszą kandydata Roberta Relicha na stanowisko burmistrza (bo partie się znudziły ) albo... boje się myśleć co może się dziać z opłatami komunalnymi... Wyborco bądź czujny !!!!.
Zastosowana autokorekta
~śmieciarz napisał(a): Burmistrz Relich powinien dostać medal za zlikwidowanie bezrobocia w Gminie Nowogrodziec,teraz wszyscy pracują przy segregowaniu i grzebaniu w śmieciach, wożeniu ich do odległych pojemników , każdy teraz ma zajęcie tylko że jeszcze dodatkowo wyższe opłaty o 300%.
~ napisał(a):~śmieciarz napisał(a): Burmistrz Relich powinien dostać medal za zlikwidowanie bezrobocia w Gminie Nowogrodziec,teraz wszyscy pracują przy segregowaniu i grzebaniu w śmieciach, wożeniu ich do odległych pojemników , każdy teraz ma zajęcie tylko że jeszcze dodatkowo wyższe opłaty o 300%.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ :P :P :P
~ napisał(a):~śmieciarz napisał(a): Burmistrz Relich powinien dostać medal za zlikwidowanie bezrobocia w Gminie Nowogrodziec,teraz wszyscy pracują przy segregowaniu i grzebaniu w śmieciach, wożeniu ich do odległych pojemników , każdy teraz ma zajęcie tylko że jeszcze dodatkowo wyższe opłaty o 300%.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ :P :P :P