~Nie ma sie co śmiać niezalogowany 26 września 2013r. o 23:21
Ktoś już wcześniej wspomniał. Dobry dentysta, nie jednemu w jape zaglądał. :) Jestem jak najbardziej po stronie pokrzywdzonego. Padł po prostu ofiarą brutalnego wygryzienia przez konkurencję, na to bynajmniej mi to wygląda. Szkoda gościa.
Moje zdanie-ok robił za pół darmo dla wielu rodzin to oszczędność:)ale uwierzcie ,nie leczyłabym zębów nawet jak byłoby za darmo:((miałam okazje tam być końcem wiosny ,mąż był z wielkim bólem,lwoda zimna w butelce co chwilę stosowana,nie jest w stanie kierować-hmm jego wina mógł leczyc szybciej)-w B-c w 1 dzień bólu nikt nie chce przyjąć nawet prywatnie :((dzien 2-dowiaduję się o o P.Doktorze z Ukrainy ,jedziemy ,noo on też jeszcze nie przyjmuje ,zaprasza za 2 dni (gdy wchodzimy akurat sprzata ,tzn myje podlogę mopem ,nie chce przyjąć -nieczynne mówi,ale maż prosi,żeby tylko zajrzał,żeby pomógł(taaak mamy tą wyższość nad mężami,kiedy się tłumaczy jak dziecku -nie wygrasz z tabletką ,kiedyś cie dogoni:)) zgadza się zajrzeć ,zaprasza do gabinetu -otwiera drzwi iiiii-nieee no czysto ,tylko ten fotel ,od razu przypomina mi się,podstawowka i narzedzia do sterylizacji ,jak w filmie ,,Znachor":(((:(szok )ale ,ale P.,,Doktor nie podejmuje się leczenia ,twierdzi ,że tu stan ropny,i wogóle poleca chirurga stomatologa bo to jest 8 ,nie bierze nic . Jedziemy na B-c a tu -DR.Szczepanśka -nie przyjmuje :(szukamy ,szukamy i bingo jest DR.Kowalski-zgadza sie troszke czekamy oki,Wchodzi mąż iii mówi ,co boli ,sugeruje stan zapalny ,ale Pan Doktor twierdzi ,że nie ma -2 zastrzyki,znieczulenie chwilowe ,rwanie na żywca i za chwile odp Doktorka -nooo faktycznie stan ropny-bezcenne :)))a kasa za wyrwanie -pozostawie dla siebie :)teraz mąż leczy ząbki u P.D. Babijczuka ,bezpiecznie i nie drogo:),nie mam nic do P.z Ukrainy ,bo praktycznie nie zrobil nic zlego ,ale ja nigdy nie podjęłabym leczenia u niego ,balabym się (chodzi mi o sterylnośc)
kowalski to największy sadysta w tym mieście ! Nie polece nikomu! Rwie na chama a co najgorsze na żywca bez znieczulenia, gniecie zęba że aż pryska po całym gabinecie!
Natomiast najlepszy jest dr. Babijczuk.
~Papuga napisał(a): Zmotywowany, to naprawdę ty tak piszesz, czy ktoś się pod ciebie podpina ?? :)
Heh no właśnie też mam wątpliwości :|
Wracając do tematu to ładnie komuś żal d... ściskał,ale to jest też między innymi dzięki wylewności na forum bo z tego co pamiętam to całkiem niedawno tu ktoś o niego pytał.
#Anonim11202 nieaktywny 27 września 2013r. o 16:42
~aga napisał(a): To wkońcu był z zawodu dentystą czy nie
To teraz pytanie. Czy ,,papierek" zawsze decyduje o umiejętnościach? Ogrom pozytywnych opinii wskazuje na to, iż był dentystą, dodatkowo również człowiekiem rozumiejącym drugiego.
witam jest mi na prawde przykro ze takich dobrych ludzi jak on zamykaja,jest naprawde uczciwym facetem nie jednemu z nas tego brakuje.....uczciwosci i przyslugi takiej jak on robil.szkoda mi go ale prawo jest prawem,ale i prawo nieraz sie lamie,bo czlowiek by nie mial z czego zyc w tej biedzie naszej polskiej i ukrainskiej.pozdrawiam.. wladek trzymaj sie bedzie dobrze,wszyscy w ciebie wierzom...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.