Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Fałszywy dentysta
~Nie ma sie co śmiać niezalogowany
26 września 2013r. o 23:21
Ktoś już wcześniej wspomniał. Dobry dentysta, nie jednemu w jape zaglądał. :) Jestem jak najbardziej po stronie pokrzywdzonego. Padł po prostu ofiarą brutalnego wygryzienia przez konkurencję, na to bynajmniej mi to wygląda. Szkoda gościa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~elcia_69 niezalogowany
27 września 2013r. o 2:22
Moje zdanie-ok robił za pół darmo dla wielu rodzin to oszczędność:)ale uwierzcie ,nie leczyłabym zębów nawet jak byłoby za darmo:((miałam okazje tam być końcem wiosny ,mąż był z wielkim bólem,lwoda zimna w butelce co chwilę stosowana,nie jest w stanie kierować-hmm jego wina mógł leczyc szybciej)-w B-c w 1 dzień bólu nikt nie chce przyjąć nawet prywatnie :((dzien 2-dowiaduję się o o P.Doktorze z Ukrainy ,jedziemy ,noo on też jeszcze nie przyjmuje ,zaprasza za 2 dni (gdy wchodzimy akurat sprzata ,tzn myje podlogę mopem ,nie chce przyjąć -nieczynne mówi,ale maż prosi,żeby tylko zajrzał,żeby pomógł(taaak mamy tą wyższość nad mężami,kiedy się tłumaczy jak dziecku -nie wygrasz z tabletką ,kiedyś cie dogoni:)) zgadza się zajrzeć ,zaprasza do gabinetu -otwiera drzwi iiiii-nieee no czysto ,tylko ten fotel ,od razu przypomina mi się,podstawowka i narzedzia do sterylizacji ,jak w filmie ,,Znachor":(((:(szok )ale ,ale P.,,Doktor nie podejmuje się leczenia ,twierdzi ,że tu stan ropny,i wogóle poleca chirurga stomatologa bo to jest 8 ,nie bierze nic . Jedziemy na B-c a tu -DR.Szczepanśka -nie przyjmuje :(szukamy ,szukamy i bingo jest DR.Kowalski-zgadza sie troszke czekamy oki,Wchodzi mąż iii mówi ,co boli ,sugeruje stan zapalny ,ale Pan Doktor twierdzi ,że nie ma -2 zastrzyki,znieczulenie chwilowe ,rwanie na żywca i za chwile odp Doktorka -nooo faktycznie stan ropny-bezcenne :)))a kasa za wyrwanie -pozostawie dla siebie :)teraz mąż leczy ząbki u P.D. Babijczuka ,bezpiecznie i nie drogo:),nie mam nic do P.z Ukrainy ,bo praktycznie nie zrobil nic zlego ,ale ja nigdy nie podjęłabym leczenia u niego ,balabym się (chodzi mi o sterylnośc)
~wolar niezalogowany
27 września 2013r. o 7:43
A antyterroryści brali udział ?
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 11:37
kowalski to największy sadysta w tym mieście ! Nie polece nikomu! Rwie na chama a co najgorsze na żywca bez znieczulenia, gniecie zęba że aż pryska po całym gabinecie!
Natomiast najlepszy jest dr. Babijczuk.
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 września 2013r. o 14:09
~Papuga napisał(a): Zmotywowany, to naprawdę ty tak piszesz, czy ktoś się pod ciebie podpina ?? :)

Heh no właśnie też mam wątpliwości :|
Wracając do tematu to ładnie komuś żal d... ściskał,ale to jest też między innymi dzięki wylewności na forum bo z tego co pamiętam to całkiem niedawno tu ktoś o niego pytał.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~aga niezalogowany
27 września 2013r. o 16:31
To wkońcu był z zawodu dentystą czy nie ?W reportarzu napisali ,że on nie miał uprawnień na Polskię i że nie był dentystą ??
11202
#Anonim11202 nieaktywny
27 września 2013r. o 16:42
~aga napisał(a): To wkońcu był z zawodu dentystą czy nie

To teraz pytanie. Czy ,,papierek" zawsze decyduje o umiejętnościach? Ogrom pozytywnych opinii wskazuje na to, iż był dentystą, dodatkowo również człowiekiem rozumiejącym drugiego.
~jacek niezalogowany
27 września 2013r. o 16:52
witam jest mi na prawde przykro ze takich dobrych ludzi jak on zamykaja,jest naprawde uczciwym facetem nie jednemu z nas tego brakuje.....uczciwosci i przyslugi takiej jak on robil.szkoda mi go ale prawo jest prawem,ale i prawo nieraz sie lamie,bo czlowiek by nie mial z czego zyc w tej biedzie naszej polskiej i ukrainskiej.pozdrawiam.. wladek trzymaj sie bedzie dobrze,wszyscy w ciebie wierzom...

Zmoderowano 27.09.2013 godz.19:56 - powód: caps lock (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza