Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ciężarówka zabiła jelenia
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 12:18
policja juz poszukuje wariata w starze ktory mimo ogranicznika predkości popierdzielał 45km/h, a swoją droga to bankowo celowo go potrącił, nie wierze że starem nie był w stanie wychamować
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 12:22
~SHAMAN napisał(a): jacy wy jestescie wszyscy (...). aż się nie chce wierzyć, jak to człowieczenstwo jest zapatrzone na swoj nos :/ jest okres rykowiska, jelenie sa malo czujne, wychodza z lasow... ale po co uwazac na drodze? lepiej(...) i nie patrzyc na nic.. :/ wpieprzamy sie w swiat natury, zajmujemy jej tereny i jeszcze mamy olewac to ze biedne zwierze wpadlo pod kola auta? troszke zrozumienia, bo to zwierzeta są u siebie a nie my :/ oby wam kiedys ktorys z nich za te slowa (...)

bardzo dobrze kolega prawi!! obrażmy bydło nazywając tak ludzi

Zmoderowano 27.09.2013 godz.19:43 - powód: konsekwencja moderacji cytowanego posta (moderator)
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 12:46
~SHAMAN napisał(a): jale po co uwazac na drodze? lepiej zapier***ac i nie patrzyc na nic.. :/ wpieprzamy sie w swiat natury, zajmujemy jej tereny i jeszcze mamy olewac to ze biedne zwierze wpadlo pod kola auta? troszke zrozumienia, bo to zwierzeta są u siebie a nie my :/

Yyy wielki znawco, jechałeś kiedyś w nocy?? lub w dzień jak z krzaków "natura" wyskakuje i przebiega Ci przed maską?? bo chyba tylko w niedziele na zakupy jeździsz. Wszystko jedno jaka prędkość, sekunda i już "biedna natura" wskakuje przed auto. Miałem tak z 2 razy, że jedynie moja szybka reakcja nie doprowadziła do potrącenia "natury". Tylko, że ja jechałem busem.. a star to trochę inne rozmiary...

I mam nadzieję, że nie jeździsz tymi drogami itp, żeby się nie wciskać nie do siebie??
2443
#Jasiu82 nieaktywny
27 września 2013r. o 12:47
~SHAMAN napisał(a): jacy wy jestescie wszyscy (...). aż się nie chce wierzyć, jak to człowieczenstwo jest zapatrzone na swoj nos :/ jest okres rykowiska, jelenie sa malo czujne, wychodza z lasow... ale po co uwazac na drodze? lepiej(...) i nie patrzyc na nic.. :/ wpieprzamy sie w swiat natury, zajmujemy jej tereny i jeszcze mamy olewac to ze biedne zwierze wpadlo pod kola auta? troszke zrozumienia, bo to zwierzeta są u siebie a nie my :/ oby wam kiedys ktorys z nich za te slowa (...)

Idź kolego zobacz lepiej czy Cię nie było przy abordażu greenpeace na statek w Rosji.

A tak swoją drogą to dziennikarze czy tam felietoniści czy redaktorzy, ktokolwiek, kto napisał tą bzdurę tu niech robi lepiej origami zamiast wypisywać te bzdury, przepraszam; sensajcę w jefgo mniemaniu.

Pozdro

Zmoderowano 27.09.2013 godz.19:44 - powód: konsekwencja moderacji cytowanego posta (moderator)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
27 września 2013r. o 12:50
Ale pan szaman odnosił w większej mierze do komentarzy ludzi bezdusznych tutaj pisanych i nic w tym dziwnego, bo trzeba przyznać, że większość komentarzy mija się z dobrym smakiem, a nawet tzw. czarnym humorem, jakim chcieli tutaj niektórzy zabłysnąć.
A tak jak Pan pisał, niestety nawet przy maksimum ostrożności nie jesteśmy w stanie przewidzieć zachowania zwierząt. To są ułamki sekundy.
4620
#anizna nieaktywny
27 września 2013r. o 13:02
Jechałam dzisiaj z Osiecznicy do Bolesławca to co na tej trasie się dzieje to masakra, grzybiarze parkują gdzie im się podoba utrudniają ruch, łażą jak ,,te święte krowy", Mieszczuchy zabierają psy do lasu żeby sobie pobiegały i tak straszą zwierzęta leśne. Wydaje mi się że Straż Leśna powinna coś z tym zrobić.
3145
#hemi nieaktywny
27 września 2013r. o 13:05
dziś jechałem od strony Żagania,iłowa,itd. ludzi od cholery ,wszyscy ruszyli na grzyby, nawet pod Ruszowem widziałem autobus (prywatna firma),gdzie szef wietrząc interes pewnie rzucił hasło iz organizuje wyjazd do las.
Grzybiarzy inwazja totalna ;)[img=1380279732_574k4qw.jpg]

Dopisane 27.09.2013r. o godz. 13:02:

[img=1380279755_yu5bpey.jpg]

Dopisane 27.09.2013r. o godz. 13:05:

Tak więc nie ma się co dziwić ,że zwierzyna wyskakuje gdzie popadnie :(
Pitolenie o nadmiernej prędkości Stara jest bez sensu ,ale inna kwestia,że jak po lesie łazi nagle masa ludzi to musi działac na wyobraźnie,żeby uważać jak sie przejeżdża :(

inna kwestia,ze jadąc spokojnie te 70-90km/h jak sie zobaczy zwierze to albo ono przeskoczy albo trafimy :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
41
#jegomosc nieaktywny
27 września 2013r. o 13:08
Gorzej by było, gdyby zamiast Stara w jelenia walnęło Tico...

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza