Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ciężarówka zabiła jelenia
~bgzx niezalogowany
27 września 2013r. o 16:08
kondolencje dla całej rodziny [*]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Boleslawianka niezalogowany
27 września 2013r. o 16:14
Bo Dj Rossi Pan i Wladca Lesnego Runa ,Lesniczy z krwi i kosci zamiast jelenia pilnowac to smsy wypisuje w godzinach pracy. Pozdrawiam
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 16:19
Jestem na 100 procent pewny że tego jelenia zagryzł borsuk
~amicus niezalogowany
27 września 2013r. o 18:13
~SHAMAN napisał(a): jacy wy jestescie wszyscy (...). aż się nie chce wierzyć, jak to człowieczenstwo jest zapatrzone na swoj nos :/ jest okres rykowiska, jelenie sa malo czujne, wychodza z lasow... ale po co uwazac na drodze? lepiej(...) i nie patrzyc na nic.. :/ wpieprzamy sie w swiat natury, zajmujemy jej tereny i jeszcze mamy olewac to ze biedne zwierze wpadlo pod kola auta? troszke zrozumienia, bo to zwierzeta są u siebie a nie my :/ oby wam kiedys ktorys z nich za te slowa (...)

kazdy ma gdzies los zwierzat, jak czlowiek zginie to taka sama tragedia jak zwierze, pomyśl 2 x zanim cos głupiego napiszesz, tez cierpiał jak umierał, tak samo jak my niby ludzie

Zmoderowano 27.09.2013 godz.19:44 - powód: konsekwencja moderacji cytowanego posta (moderator)
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 19:19
kto to takie bezmyślne info daje , jestem kierowcą, nawet jak nie ma grzybiarzy to zwierzęta leśne wyskakują , na drodze żagań-swiętoszów-bolesławiec w tym roku na drogę wyleciały mi 3 lisy , 4 sarenki i 1 dzik, za każdym razem udało mi się wychamować lub ominąć, raz sarenkę musłem ale nic się nie stało,pobiegła dalej, tylko kupą mi ciężarówkę ubrudzia :) i nie było wtedy grzybiarzy , sarna i jelen jak w leci na drogę to głupieje i nie wie co zrobić , bo czuje twardy grunt , a to jest właśnie urok dróg przecinających lasy. Ile razy na autostradzie znajdzie się zwierzyna, mimo iż jest ogrodzona płotem.
Temat jak cholera , jestem coraz bardziej przekonany że nie ma po co tu zaglądać za takie info to ja dziękuje.

Ps.
Mam temat i zdjęcia na dobry artykul, moje dziecko zabiło pająka !!! masakra co z niego zrobiła zgniatając go butem , jesteście zainteresowani ? sprzedam artykuł tanio!!
1799
#koehl nieaktywny
27 września 2013r. o 20:51
masakra,co się stało,ciekaw jestem jakby to człowiek zginął co by było!!!
41
#jegomosc nieaktywny
27 września 2013r. o 20:53
Zwróćcie uwagę ile osób przeczytało ten tekst a ile zainteresowało się innymi tematami:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
27 września 2013r. o 20:58
jegomosc napisał(a): Zwróćcie uwagę ile osób przeczytało ten tekst a ile zainteresowało się innymi tematami:)

łoł ale z ciebie zaj....ty dziennikarz , scenarzysta , autor , prolog...................
żal poprostu żal ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.