Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Litr paliwa za mniej niż 5zł!
11202
#Anonim11202 nieaktywny
7 października 2013r. o 22:14
~ napisał(a):
~mir.ko napisał(a): dokladnie. dla polaka wydajacego do 500 zł miesiecznie na paliwo to ledwo odcziwalna roznica. lizak na pocieszenie w biedzie

Skoro tylko lizak to może niech cena będzie wyższa o 20%! :)
I podobnie ze wszystkimi towarami! :)

Nie popadajmy z jednej skrajności w drugą. Jak dają to bierzcie i się cieszcie. A nie pomyśleliście, że taka inicjatywa jest swoistego rodzaju protestem? Tylko pogratulować odwagi i życzyć powodzenia.
Niestety mało dzisiaj jest osób ,,władnych" myślących o drugim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 października 2013r. o 22:18
Motywacja napisał(a): A nie pomyśleliście, że taka inicjatywa jest swoistego rodzaju protestem?

Nie.To biznes niemający nic wspólnego z protestem!
~ niezalogowany
7 października 2013r. o 22:37
A Polak jak zwykle... Narzeka... Podwyzki? Zle! Ceny nizsze tez zle!
Kupcie sobie po gnacie i walnijcie w leb. Moze wtedy bedzie dobrze?
~egerszege niezalogowany
7 października 2013r. o 22:42
daj mi tego gnata...na wiejskiej go wykorzystam....
~Paweł niezalogowany
8 października 2013r. o 6:15
Tylko ciekawe jak z jakością paliwa ?
4596
#becia73 nieaktywny
8 października 2013r. o 8:00
A ja na każdej stacji mam tańsze paliwo-getin bank oddaje mi co miesiąc niecałe 50zl za tankowanie wiec nie muszę jechać aż do Zgorzelca!
~los niezalogowany
8 października 2013r. o 8:18
paliwko juz jest po 5.19zl co do jakosci, to raczej nie mam obaw. Motocykl chodzi rowniej niz na paliwie z orlenu, czy innego bp :D
11202
#Anonim11202 nieaktywny
8 października 2013r. o 8:59
~ napisał(a):
Motywacja napisał(a): A nie pomyśleliście, że taka inicjatywa jest swoistego rodzaju protestem?

Nie.To biznes niemający nic wspólnego z protestem!

Gadasz głupio. Jaki biznes? Czy mniejszym biznesem byłoby utworzenie stacji z cenami jakie są wszędzie? Przecież jeśli chodzi o benzynę to ceny są monopolowe, a każda stacja raczej nie narzeka na brak zainteresowania.
Gdzieś już kiedyś słyszałem o podobnej sytuacji, gdzie musiano zamykać stację, bo brakowało paliwa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.