Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Atrakcyjną nastkę...

11349
#kurczakowa nieaktywny
9 października 2013r. o 14:03
A Pan w swoim wieku nie może sobie nikogo znaleźc.....idz sobie na dyskoteke to tam może wyrwiesz jakas a nie bałamucisz nasze dzieci na takich portalach te ogłoszenia sa 2 znaczne z Pana strony
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11339
#nasturcja nieaktywny
9 października 2013r. o 14:40
ten pan ciągle daje ogłoszenia,desperat,jak nie dojrzałe starsze panie to znów nastolatki,widac z marnym skutkiem,haha.Nie potrafi sobie znależć kogoś w swoim wieku,widać kiepsko sie stara.:(
11349
#kurczakowa nieaktywny
10 października 2013r. o 14:20
Zgadzam się desperat,którego nikt nie chce:)chyba taki jest przystojny haha żeby w tym wieku tak desperacko szukac kogos tylko do łóżka.....a nie na stałe niech sobie na jakim portalu randkowym założy profil bo tu już jest spalony po tych ogłoszeniach:D
4596
#becia73 nieaktywny
10 października 2013r. o 14:24
A może tz. BABIARZ-EROTOMAN potrzebuje wielu kobiet w różnym wieku!?
11349
#kurczakowa nieaktywny
10 października 2013r. o 14:54
Na to wyglada:Dale najbardziej rozbawiło mnie kiedys jego ogłoszenie,że szuka mężatki z samochodem se.s w plenerze lub w jej aucie hahaha no która by na to poszła? :| wieje mi tu maminsynkiem :>
11339
#nasturcja nieaktywny
10 października 2013r. o 18:38
pewnie by sie takie znalazły-dzisiaj nic mnie nie zdziwi,a maminsynkiem to był pewien pan po 40-ce tutaj poznany,który musiał wracac do mamy przed 22 i mama decydowała o jego nowo poznanych kobietach-haha,totalna porażka ;(
11349
#kurczakowa nieaktywny
10 października 2013r. o 19:15
No może by się znalazły....tylko chyba ten Pan nie ma szczęścia,albo jak któras się z nim spotkała to szybko zwiewała :D pewnie urodą nie grzeszy hahaha :] to chore,że matki wybieraja swoim dzieciom partnerów w sumie ja też miałam taki przypadek,ale dzięki Bogu to już przeszłosc:)

Dopisane 10.10.2013r. o godz. 19:15:

a tak wogóle to teraz w gimnazjum dzieci maja wiecej swobody niz ten pan po 40....wracac do domu przed 22 matko....... :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!