Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotr Roman odpowiada
2524
#Zwirz nieaktywny
22 października 2013r. o 11:43
To musieliście tworzyć "njusa"? Kurde. Myślałem, że prezydent już odpowiedział

"Dajesz, Dajesz - nie przestajesz!"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
22 października 2013r. o 12:25
2 padziernika ??? mamy 22 :D

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
41
#jegomosc nieaktywny
22 października 2013r. o 12:48
Zwirz napisał(a): To musieliście tworzyć "njusa"? Kurde. Myślałem, że prezydent już odpowiedział

Spora część pytań doczekała się już odpowiedzi:)

www.djdowynajecia.pl
~Telimena niezalogowany
22 października 2013r. o 12:48
To ciekawe Pan Prezydent nie wie czy jest rozwodnikiem
2438
#rafi nieaktywny
22 października 2013r. o 13:10
jegomosc napisał(a):
Zwirz napisał(a): To musieliście tworzyć "njusa"? Kurde. Myślałem, że prezydent już odpowiedział

Spora część pytań doczekała się już odpowiedzi:)
Tak a na moje pytania odpowiedział dość nie dokładanie bo było ich parę np co do ścieżek rowerowych opisał tylko znakowanie a do placów przy dworcu wsch nic ;) akurat mnie znakowanie ścieżek nie obchodziło tylko ich budowa

~Fazi niezalogowany
22 października 2013r. o 13:27
Rafi, jesteś pewien, że to ON odpowiadał? W ostatnim pytaniu będziemy (może) wiedzieć na ile pytań prezydent odpowiedział osobiście. Z odpowiedzi, które są do tej pory generalnie wynika spychologia, czyli "to nie mój problem, to problem innych instytucji". Żal...
~Andrzej Jacek niezalogowany
22 października 2013r. o 14:36
Jaki prezydent,takie odpowiedzi.Porównajcie te z tymi udzielonymi4 lata temu.Trwanie,Wypalenie Zawodowe,Przewidywalność,Nuda...
2438
#rafi nieaktywny
22 października 2013r. o 14:43
~Fazi napisał(a): Rafi, jesteś pewien, że to ON odpowiadał? W ostatnim pytaniu będziemy (może) wiedzieć na ile pytań prezydent odpowiedział osobiście. Z odpowiedzi, które są do tej pory generalnie wynika spychologia, czyli "to nie mój problem, to problem innych instytucji". Żal...
Możliwe ;) nie on czy on to małe znaczenie tylko ta odpowiedz na temat ścieżek rowerowych na pewno nie chodziła o znakowanie tylko o ich budowę a tu opis znaków o znakach to można sobie poczytać w kodeksie drogowym i nie był by do tego potrzebny prezydent no ale cóż trzeba się z tym pogodzić. I co ciekawe pytania pana Przemysława zostały bez odpowiedzi ;) zobaczymy dziś :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza