Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protasiewicz wygrał
~Sceptyk niezalogowany
27 października 2013r. o 10:58
Oglądałem te p.o. wybory w TVN 24 i konkluzja wynika z tego jedna, wraca PRL gdzie lepszego zamieniano na gorszego i to przy czynnym udziale naszych starych ko...ni, za miske soczewicy (sic!!!).
Skorupa już pęka !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~O niezalogowany
27 października 2013r. o 17:47
Głosować na PO i tyrać od nowego roku za 1680zł bo Wódz miłościwy A co złego to PIS, Związki Zawodowe i Kryzys
~bravo niezalogowany
28 października 2013r. o 8:08
ten portal to szczekaczka PO - widać po tym jak kasują nieprzychylne wpisy, spadkobiercy ubrana
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 października 2013r. o 8:16
Oj tam od razu Urbana , aczkolwiek :D

Myślę , że obecną sytuację bardzo dobrze nakreślili panowie Fronczewski i Pietrzak , lata temu :

Jak myślicie Drodzy Bolecnauci , czyim pionkiem jest Pan Eurodeputowany Jacek ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Motywacja niezalogowany
28 października 2013r. o 8:47
Pannazdzieckiem napisał(a):
Jak myślicie Drodzy Bolecnauci , czyim pionkiem jest Pan Eurodeputowany Jacek ?

Patrząc na oczy stawiam na jakiegoś jaszczura, ale zastanawia mnie, co może szukać jaszczurze plemie na dolnym śląsku.
4335
28 października 2013r. o 8:54
A czyim pionkiem byłeś Ty ... w młodości , Drogi Zmotywowany Kolego :* To kiedy to piwko ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Motywacja niezalogowany
28 października 2013r. o 8:59
W młodości? Ja dalej jestem młody, ledwo co z pieluch wyskoczyłem.
Już w zeszłym tygodniu się umówiłeś sam ze mną na piwko i zanim to przeczytałem, to nazwałeś mnie tchórzem. Raz mnie obrażasz, innym razem chcesz się spotkać.
4335
28 października 2013r. o 9:04
Mnie również zastanawia , czego Jaszczury tutaj szukają ... nie o Dolny Śląsk tutaj chodzi , tylko o Planetę. W grę wchodzą dwie rzeczy : eksploracja metali ciężkich i cierpienie . Nie potrafię wybrać , pomożesz Zmotywowany ? :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza