Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Arkadiusz Krzemiński: XLIII sesja
353
#Arkadius nieaktywny
2 listopada 2013r. o 19:02
Miejcie odwagę podpiszcie posty, chyba że boicie się krytyki i konsekwencji swoich wypowiedzi ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
2 listopada 2013r. o 19:12
~anonimek napisał(a): Ten "jegomość' już zaczyna kwękać tak samo jak "pan...". Podpisujcie się , podpisujcie się , podspisujcie się! A takiego wała!
Ważne jest co się pisze a nie czy jest pod tym wizytówka. A jak się nie podoba to zróbcie sobie forum tylko dla zarejestrowanych i jeszcze z PESELEM i NIP-em. :P
A jaki problem wyczaić jakie masz IP ?? :) IP ci prawdę powie gdzie mieszkasz ;) itp więc pesel czy numer NIP tu nie będzie potrzebny ani nawet rejestracja ;) bo bekniesz już jako anonimek :P

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~ niezalogowany
2 listopada 2013r. o 20:38
coś o tym wiesz rafi;p do radnego: konsekwencji??? kogo za co;> ja to żadnych oszczerst itp nie widzę;p
~ niezalogowany
2 listopada 2013r. o 20:39
oszczerstw*
2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2013r. o 20:52
Arkadius napisał(a): Miejcie odwagę podpiszcie posty, chyba że boicie się krytyki i konsekwencji swoich wypowiedzi ?

,,głupio-śmiesznie,, wyglądasz gogusiu w tą wstążeczką a na dodatek masz troszkę ,,dziwny,, uśmieszek ;)
to piszę ja...Jarząbek :D
a teraz ,,wyciągaj konsekwencje,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 listopada 2013r. o 21:23
Arkadius napisał(a): Miejcie odwagę podpiszcie posty, chyba że boicie się krytyki i konsekwencji swoich wypowiedzi ?

A ja wolę czytać mądre teksty anonimów niż głupoty podpisanych. :P
~Motywacja niezalogowany
2 listopada 2013r. o 21:44

Chciałem dodać coś od siebie, ale widzę temat już wyczerpany xD.
To teraz pan wykaż się i oświeć nas, co masz pan w tej główce.
~ niezalogowany
2 listopada 2013r. o 22:17
jegomosc napisał(a):
To po co zabierasz publicznie głos? Szanuję "potrzebę prywatności" wszystkich tych, co to na sali byli i... tyle. Ale jak już masz odwagę co by na forum "uderzyć" to i podpisać się byłoby warto:)

Po co? MAm do tego prawo! Na forum "uderzyć"? Człowieku z tobą to chyba coś jest nie tak. To wy kręcicie tutaj lody. Politycy, dziennikarze, przedstawiciele bolec.info, nawet DJeje na baletach gejów. Wam się opłaca podpisać, wam się opłaca rozgłos. Dla mnie to nie ma znaczenia. W przeciwieństwie do was cenię sobie prywatność i wara wam od moich praw :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza