Pannazdzieckiem napisał(a): Sugerujesz Drogi Alterze, że to nasz Gwiazdor się odezwał ? Jeśli tak , to jest to już cud sam w sobie. Ma chłop odwagę, nie to co inni prominenci. :)
~Motywacja napisał(a): Jezus Maria
~ napisał(a): Panie radny.
Przez grubo ponad 50 sesji rady miasta od grudnia 2010 roku wystąpił pan z nieco ponad DWUDZIESTOMA zapytaniami/interpelacjami. Na podstawie rejestru interpelacji na szybko udało mi się to zliczyć - jeżeli jest inaczej to proszę mnie poprawić.
Oznacza to, że (przy założeniu wysokości diety radnego ok. 1 tys zł) każda jedna pana interpelacja kosztowała podatników ponad DWA TYSIĄCE ZŁOTYCH POLSKICH. No bo diet za podnoszenie łapek w głosowaniach nie sztuka brać....
Ma pan coś do dodania w tym temacie?
Proszę się pochwalić co z Pana programu wyborczego z roku 2010 udało się panu wcielić w życie? Oczywiście oprócz szeroko rozumianego programu Platformy Obywatelskiej czyli ŻEBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ.... Panu oczywiście...
Czas pana rozliczyć skoro już startuje pan z kampanią wyborczą 2014...
A jak widać "parcie" pan ma.....
~ napisał(a):~ napisał(a): Panie radny.
Przez grubo ponad 50 sesji rady miasta od grudnia 2010 roku wystąpił pan z nieco ponad DWUDZIESTOMA zapytaniami/interpelacjami. Na podstawie rejestru interpelacji na szybko udało mi się to zliczyć - jeżeli jest inaczej to proszę mnie poprawić.
Oznacza to, że (przy założeniu wysokości diety radnego ok. 1 tys zł) każda jedna pana interpelacja kosztowała podatników ponad DWA TYSIĄCE ZŁOTYCH POLSKICH. No bo diet za podnoszenie łapek w głosowaniach nie sztuka brać....
Ma pan coś do dodania w tym temacie?
Proszę się pochwalić co z Pana programu wyborczego z roku 2010 udało się panu wcielić w życie? Oczywiście oprócz szeroko rozumianego programu Platformy Obywatelskiej czyli ŻEBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ.... Panu oczywiście...
Czas pana rozliczyć skoro już startuje pan z kampanią wyborczą 2014...
A jak widać "parcie" pan ma.....
Sorry, miało być grubo ponad 40. Minus szybkiego pisania bez patrzenia na ekran :)
O, widzę, że redakcja "podłapała" temat w nowym artykule....