Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Arkadiusz Krzemiński: XLIII sesja
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 listopada 2013r. o 17:11
~ napisał(a):
O, widzę, że redakcja "podłapała" temat w nowym artykule....

No z czegoś muszą żyć.
Ja tam kocham Bolec.info... to nie jest wulgaryzm :D

Drogi Arku , zwracam się do Ciebie z prośbą o odpowiedź. Ponieważ jestem zwykłym , szarym człowiekiem , któremu daleko do salonów, ponieważ mam świadomość swojej egzystencji oraz środowiska w jakim funkcjonuję , wiem parę rzeczy, a kilka przeczuwam, to proszę Cię , pogadajmy na prywatnych łączach. Pytanie brzmi : zarejestrujesz się na Bolec.info i będę mógł zwracać się do Ciebie ... dajmy na to Arkadius ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2013r. o 17:26
,,Arkadius,????
czy nie brzmi to troszkę... gejowsko? :D
mamy już coś takiego od mody...jak mu tam?
ale co tam...może być w modzie to i w polityce... :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Motywacja niezalogowany
4 listopada 2013r. o 18:03
Pannazdzieckiem napisał(a): pogadajmy na prywatnych łączach. Pytanie brzmi : zarejestrujesz się na Bolec.info i będę mógł zwracać się do Ciebie ... dajmy na to Arkadius ? :)

Ten niby radny chętnie dyskutuje na żywo, ale w trakcie umawiania się na spotkanie, nie zgrywaj mądrego. Inaczej. Nie pokazuj, że dużo wiesz i jesteś inteligentny, bo w połowie konwersacje pan POradny przestanie się odzywać i nic z tego nie wyjdzie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 listopada 2013r. o 18:39
A tam , czepiasz się Papugo ;)
Arkadius ma prawo zostać Trybunem, mówiłem przecież... młody jest i silny, ładnie wygląda , Kobiety będą się ślinić i kałjełę łobi :)

Poczekamy , zobaczymy , gdzie nam się spieszy ? :)

Dopisane 04.11.2013r. o godz. 18:39:

Obyś się mylił Zmotywowany Kolego :) Dajmy Arkadiusowi szansę , przypominam , jest pierwszym odważnym :)

Internet potęgą jest i basta . Nawet taki burak , jak ja, może wyrazić opinię. Panie Dwuimienny , Pan również może przyłączyć się do naszych dyskusji :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2013r. o 18:55
,,ładnie wygląda,,?
no wiesz?

;)
,,ładnie ,, to może wyglądać Anna Grodzka ale on najwyżej ,,przystojnie,, :D

10114
#alter nieaktywny
4 listopada 2013r. o 20:40
falco napisał(a): najwyżej ,,przystojnie,, :D

Na bycie przystojnym wpływa także mentalność i walory duchowe, które wpływają na sposób bycia. Otóż dzisiaj byłem troszkę zaskoczony widząc tego Pana na mieście, wcale nie jest aż taki przystojny. Sprawiał wrażenie raczej mało zdecydowanego człowieka, ale to oczywiście moje subiektywne wrażenie :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
4 listopada 2013r. o 21:05
alter napisał(a):
falco napisał(a): najwyżej ,,przystojnie,, :D

Otóż dzisiaj byłem troszkę zaskoczony widząc tego Pana na mieście, wcale nie jest aż taki przystojny.

Cały czas powtarzam, że te jego zdjęcia, którymi nas tutaj katuje są tak samo naturalne jak on sam.
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2013r. o 21:12
co potrafi ,,fotoszop,, :D
real jest brutalny... :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza