bieda napisał(a): z tą żałobą to komorowski przegiął trochę pałęNiby czego ?? po JP II też była po Lechu Kaczyńskim też była więc co w tym jest przegięte ?? 1 dzień cie boli ?? nic ci nie zamkną w tym dniu więc po piwko pójdziesz ;)
~Motywacja napisał(a): Co to znaczy żałoba narodowa w niedziele?Bo w tym dniu będzie pogrzeb twój komentarz jest nie na miejscu nikt ci nie karze tej żałoby nosić ani broń boże zakazywać sobie po balować
Niedziela to dzień Pański, w którym należy się radować i weselić. Żaden śmieszkowaty myśliwy nie będzie mi mówił, kiedy mam się żałobować.
W niedzielę mam zamiar przyoblec się w piękny maryjny kolor, pójść do kościółka, a potem przy piwko weselić się i radować.
~Motywacja napisał(a): Co to znaczy żałoba narodowa w niedziele?
Niedziela to dzień Pański, w którym należy się radować i weselić. Żaden śmieszkowaty myśliwy nie będzie mi mówił, kiedy mam się żałobować.
W niedzielę mam zamiar przyoblec się w piękny maryjny kolor, pójść do kościółka, a potem przy piwko weselić się i radować.
~ksiądz bolek z Cieplic napisał(a):
my też się będziemy radować , że jak pojdziesz na te piwko w niedziele , to w końcu przestaniesz pieprzyć bzdury na forum :)