Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Żałoba narodowa w niedzielę!
10592
#bieda nieaktywny
31 października 2013r. o 19:13
z tą żałobą to komorowski przegiął trochę pałę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7303
#pestka nieaktywny
31 października 2013r. o 19:25
a ja powiem ,ze nie troche
2438
#rafi nieaktywny
31 października 2013r. o 19:27
bieda napisał(a): z tą żałobą to komorowski przegiął trochę pałę
Niby czego ?? po JP II też była po Lechu Kaczyńskim też była więc co w tym jest przegięte ?? 1 dzień cie boli ?? nic ci nie zamkną w tym dniu więc po piwko pójdziesz ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
7303
#pestka nieaktywny
31 października 2013r. o 19:29
a na wawelu jeszcze sa miejsca?
2438
#rafi nieaktywny
31 października 2013r. o 19:58
~Motywacja napisał(a): Co to znaczy żałoba narodowa w niedziele?
Niedziela to dzień Pański, w którym należy się radować i weselić. Żaden śmieszkowaty myśliwy nie będzie mi mówił, kiedy mam się żałobować.
W niedzielę mam zamiar przyoblec się w piękny maryjny kolor, pójść do kościółka, a potem przy piwko weselić się i radować.
Bo w tym dniu będzie pogrzeb twój komentarz jest nie na miejscu nikt ci nie karze tej żałoby nosić ani broń boże zakazywać sobie po balować

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~ksiądz bolek z Cieplic niezalogowany
31 października 2013r. o 20:03
~Motywacja napisał(a): Co to znaczy żałoba narodowa w niedziele?
Niedziela to dzień Pański, w którym należy się radować i weselić. Żaden śmieszkowaty myśliwy nie będzie mi mówił, kiedy mam się żałobować.
W niedzielę mam zamiar przyoblec się w piękny maryjny kolor, pójść do kościółka, a potem przy piwko weselić się i radować.

my też się będziemy radować , że jak pojdziesz na te piwko w niedziele , to w końcu przestaniesz pieprzyć bzdury na forum :)
10592
#bieda nieaktywny
31 października 2013r. o 20:10
jeszcze jedna kadencja tuska i komorowskiego to będziemy ich wszystkich opłakiwać jak to robią w Korei Północnej a abw będzię zamykać tych co za słabą płaczą. parodia westernu
~Motywacja niezalogowany
31 października 2013r. o 20:11
~ksiądz bolek z Cieplic napisał(a):
my też się będziemy radować , że jak pojdziesz na te piwko w niedziele , to w końcu przestaniesz pieprzyć bzdury na forum :)

Dopiero wtedy zacznę pieprzyć.
@Rafi
Wytłumacz mi obrońco uciśnionych, dlaczego zwykłemu katolikowi każą czekać z pogrzebem do np. poniedziałku?
Na jakiej zasadzie odbywa się weryfikacja kto może być grzebany w niedziele a kto nie?
Coś mnie tu nie pasuje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza