Dzięki " wspaniałemu " i " troskliwemu " proboszczowi z Tomaszowa Bolesławieckiego wiem już jakich bajek nie powinno oglądać moje dziecko :| . Szkoda słów . Proponuję na tej samej tablicy wywiesić ostrzeżenie przed pedofilią w kościele :>
karmelka :D ja już dawno stwierdziłem , że nie chcę iść " do góry " bo tam nudno :P poza tym trasę do Częstochowy zostawię dla tych którzy lubią takie wycieczki ;)
a co nie prawda? ryją dzieciakom łep tymi monster a rodzice lecą i kupują brzydką lalke za 130 zł bo dziecko chce,lepiej mu kupić lizaka a nie od młodych lat głupoty,masakra co sie dzieje w tych czasach. :/
wojtek11 napisał(a): a co nie prawda? ryją dzieciakom łep tymi monster a rodzice lecą i kupują brzydką lalke za 130 zł bo dziecko chce,lepiej mu kupić lizaka a nie od młodych lat głupoty,masakra co sie dzieje w tych czasach. :/
Lepiej niech rodzice rzucą te 130 PLNów na tace, bo japoński kotek to zło.
Dobrze że w moich czasach wilk i zając był poprawny politycznie i religijnie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.