Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

" Troskliwy " proboszcz z Tomaszowa Bol.

4617
#arti29 nieaktywny
6 listopada 2013r. o 16:28
Dzięki " wspaniałemu " i " troskliwemu " proboszczowi z Tomaszowa Bolesławieckiego wiem już jakich bajek nie powinno oglądać moje dziecko :| . Szkoda słów . Proponuję na tej samej tablicy wywiesić ostrzeżenie przed pedofilią w kościele :>

http://www.wiocha.pl/1019408,Parafia-Tomaszow-Boleslawiecki

Chwytaj dzień :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4122
#karmelka29 nieaktywny
6 listopada 2013r. o 16:53
:| :D ... arti.. :D za kare,będziesz pewnie musiał na kolanach do Częstochowy iść.. :D ;)

:| posłuchaj,co dziś w tvn24 .."głosił" kolejny "mądry"..
:| mnie ..zamurowało.. ;)

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kolejny-ksiadz-skandalicznie-o-pedofilii-10-latki-same-wchodzily-do-lozek-potrzebowaly-zaspokojenia,369249.html

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
4617
#arti29 nieaktywny
6 listopada 2013r. o 16:58
karmelka :D ja już dawno stwierdziłem , że nie chcę iść " do góry " bo tam nudno :P poza tym trasę do Częstochowy zostawię dla tych którzy lubią takie wycieczki ;)

Chwytaj dzień :)
2438
#rafi nieaktywny
6 listopada 2013r. o 18:44
Tak samo kiedyś czytałem na temat egzorcystów jakich filmów nie należy oglądać ale z tym ksiądz już przesadził :D :|

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~ niezalogowany
6 listopada 2013r. o 18:55
brawo dla proboszcza. nikt wam nie zabrania ryć beretu swoim dzieciom
~ niezalogowany
6 listopada 2013r. o 21:05
Najpierw przeczytaj co jest napisane na tych kartkach, a nie reagujesz na obrazki! :>
11412
#wojtek11 nieaktywny
6 listopada 2013r. o 21:25
a co nie prawda? ryją dzieciakom łep tymi monster a rodzice lecą i kupują brzydką lalke za 130 zł bo dziecko chce,lepiej mu kupić lizaka a nie od młodych lat głupoty,masakra co sie dzieje w tych czasach. :/
217
#Anonim217 nieaktywny
6 listopada 2013r. o 22:08
wojtek11 napisał(a): a co nie prawda? ryją dzieciakom łep tymi monster a rodzice lecą i kupują brzydką lalke za 130 zł bo dziecko chce,lepiej mu kupić lizaka a nie od młodych lat głupoty,masakra co sie dzieje w tych czasach. :/

Lepiej niech rodzice rzucą te 130 PLNów na tace, bo japoński kotek to zło.
Dobrze że w moich czasach wilk i zając był poprawny politycznie i religijnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza