Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HIP-HOP --- koncert grupy "SACHIEL" ---

~pawlik niezalogowany
8 listopada 2013r. o 13:25
Nie zazdroszcze, ja nie mam talentu i oni rowniez. Ty jestes chyba gluchy, ze ich wypociny Ci sie podobaja. Jak ja bym mial nagrywac, to zapewne nagralbym tak samo slabo, jak oni. Dlatego sie za to nie biore, bo i po co. Tak to jest w rapie, ze sa lepsi i gorsi, a Ci sa akurat beznadziejni. pozdro
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 listopada 2013r. o 13:59
Oj Pawlik zzera Cie zazdrosc Zastanow sie nad soba
Pozatym mam wrazenie ze nigy ich nie słyszałes na zywo
A ja ich nie nagrywałem a nagłasnialem
~pawlik niezalogowany
8 listopada 2013r. o 14:06
Nie bede z Toba dyskotowac, bo widze, ze w ogole nie ogarniasz sceny. pozdro
~ niezalogowany
8 listopada 2013r. o 14:12
Scene to ja bardzo dobrze znam od strony obsługi technicznej
i podtrzymuje ze Sachiel to mlody obiecujacy zespól hipp-popowy
a nie ja ty to okreliłes rapowy

jezeli niechcesz to nie idz na ich koncert

i bez ciebie na koncert przyjdzie wile osob
~ niezalogowany
8 listopada 2013r. o 14:14
sorrry wkradl sie bład

mialem napisac zespól Hip- hopowy
41
#jegomosc nieaktywny
8 listopada 2013r. o 14:18
Tia, narzekajcie, przecież w BC non stop są imprezy i koncerty gwiazd, więc można wybrzydzać:P

www.djdowynajecia.pl
11202
#Anonim11202 nieaktywny
8 listopada 2013r. o 14:28
jegomosc napisał(a): Tia, narzekajcie, przecież w BC non stop są imprezy i koncerty gwiazd, więc można wybrzydzać:P

Tia, w jednym temacie za dużo imprez i czegokolwiek, a w następnym nuda, smuta i...(dokończcie sobie sami). Kolejny przykład potwierdzający, że nie należy brać na poważnie ,,władzy" tak samo jak ludzi, którzy ją wybierają.
41
#jegomosc nieaktywny
8 listopada 2013r. o 14:46
Od lat jest tak samo - kilku zapaleńców chce coś zorganizować, liczy że z racji tego że jest lipa i nic się w mieście nie dzieje to uda im się "coś rozkręcić", a dostają li tylko po głowie. Ja z tego wyrosłem:)

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza