~Krystyna napisał(a): Poszukuję namiary na osoby piekące ciasta na wesele.
Proszę o numery tel.
~ napisał(a):
ja pieke, prosze o kontakt maiowy, gdy numeru nie chce podac oficjalnie, janina https://www.facebook.com/pages/Torty-Ciasta/448188888593745?fref=ts
pozdrawiam :)
~DG napisał(a): A piecze ktoś na Święta wypieki?Pewnie ,że piecze i to nie jedna osoba ,ja też piekę,już mam napieczone pierniczki,babeczki ,ciasteczka a jeszcze makowiec upiekę,sernik królewski,piernik z orzechami i marcepanem,keks z bakaliami,miodownik z migdałami,,szarlotkę z kremem i niebiański przysmak a może jeszcze metrowiec, i babkę panettone zawsze tak robię ,co se będę żałować ,proszę brać ze mnie przykład,rodzina i goście będą zachwyceni. :)
~ napisał(a):~DG napisał(a): A piecze ktoś na Święta wypieki?Pewnie ,że piecze i to nie jedna osoba ,ja też piekę,już mam napieczone pierniczki,babeczki ,ciasteczka a jeszcze makowiec upiekę,sernik królewski,piernik z orzechami i marcepanem,keks z bakaliami,miodownik z migdałami,,szarlotkę z kremem i niebiański przysmak a może jeszcze metrowiec, i babkę panettone zawsze tak robię ,co se będę żałować ,proszę brać ze mnie przykład,rodzina i goście będą zachwyceni. :)
~ napisał(a):Ktoś napisał: ~DG napisał(a): A piecze ktoś na Święta wypieki?Pewnie ,że piecze i to nie jedna osoba ,ja też piekę,już mam napieczone pierniczki,babeczki ,ciasteczka a jeszcze makowiec upiekę,sernik królewski,piernik z orzechami i marcepanem,keks z bakaliami,miodownik z migdałami,,szarlotkę z kremem i niebiański przysmak a może jeszcze metrowiec, i babkę panettone zawsze tak robię ,co se będę żałować ,proszę brać ze mnie przykład,rodzina i goście będą zachwyceni. :)