Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obchody Święta Niepodległości
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 20:00
Mamy rozumieć ,że Ty Alter tam byłeś i wszystko widziałeś .Czy też opierasz się na informacjach z mediów ?

cyt.z WP

"Niedługo po rozpoczęciu marszu odłączyło się od niego kilkuset uczestników; poszli na ulicę Skorupki, gdzie mieści się m.in. "Skłot Przychodnia". Tam doszło do przepychanek. Uczestnicy marszu rzucali kamieniami, kostką brukową i butelkami w okna, skąd tym samym odpowiadali im ludzie znajdujący się wewnątrz i na dachu budynku. "

W jaki sposób wytłumaczysz to ? Kto sprowokował tą zadymę ? Przecież "Skłot Przychodnia" nie znajdował się na trasie przemarszu.
Zgodzę się ,że większość uczestników szła grzecznie wytyczona trasą . Ale kilkuset kiboli i nacjonalistów z ONR i MW nie znalazło się tam przypadkiem.
Pytasz mnie czy jestem Polakiem ? Tak jestem . Tylko mój patriotyzm nie polega na wygoleniu łba na łyso ,obuciu glanów i maszerowaniu z uniesioną w faszystowskim geście ręką.
To że aresztowano tylko kilkunastu bandytów ,jest oznaką słabości naszej władzy,oraz dowodem na to ,że do prawdziwej wolności i niepodległości jeszcze nam daleko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4668
#Anonim4668 nieaktywny
11 listopada 2013r. o 20:05
..POLECAM Z CAŁEGO SERCA ten filmik...kto żyw musi to zobaczyć...w kilku słowach (zdaniach) ujęto........

2900
#falco nieaktywny
11 listopada 2013r. o 20:06
kto wierzył że to wszystko odbędzie się bez awantur ,burd i innych tzw. incydentów jest kompletnym idiotą...
mam nadzieję że za rok nikt nie pozwoli już na te marsze ,,niepodległości,, lub zezwoli policji na ,,pałowanie,, wszystkich w kominiarkach ... :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2013r. o 20:07
Historia lubi się powtarzać. No to macie tutaj mój kolejny Autorytet :

Łżecie (...). Możesz mnie zmoderować Techniczny. Łaskawie dozwalam. Drodzy Państwo , o Polskę i Naród walczyć trzeba wciąż. Okupacja wciąż trwa. Zmienił się jedynie okupant. Przypomnę, jest nas jedynie 38 mln , a było czterdzieści dwa. Nie chodzi o to , abyśmy byli Narodem Wybranym , chodzi o to , aby Każda i Każdy szczęśliwymi byli. Królewski Wymiar , dla każdego :)

Zmoderowano 11.11.2013 godz.20:09 - powód: wulgaryzm (moderator)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
11 listopada 2013r. o 20:13
Mi się "podobają" ci "patrioci" :D
Przeważnie to antysemici ale żaden ambasady Izraela nie zaatakuje. Świętują powstanie Warszawskie, wybuch wojny i Westerplatte ale żaden nie zaatakuje ambasady Niemiec. Większość to przeciwnicy islamu w europie ale żaden nie pójdzie przynajmniej pod ambasadę Turcji (chce do UE).
Tylko zawsze ci Ruscy, cyganie i typki z dredami na rozkładzie.
Zaczynają od traktatu lizbońskiego a kończą na... ambasadzie Rosji :)
Z tego co wiem UE jest na zachodzie a Rosja na wschodzie. Pomyliło im się?
A może Turasy, Niemcy i Izraelici to za mocny przeciwnik? ;)
Ciągle ci Ruscy siedzą im w głowach jakby nadawali im sensu życia.
~kos niezalogowany
11 listopada 2013r. o 20:17
alter napisał(a):
~ napisał(a):
Prawda jest taka ,że nie chodziło o godne uczczenie rocznicy tylko o zadymę ,jak co roku.

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Ataki lewaków i delegalizacja to niezależne od siebie działania, które były prowokacją.

Idzie kilkadziesiąt tysięcy ludzi z czego kilkanaście osób zatrzymała policja. W marszu brały udział całe rodziny z dziećmi, pary młodych ludzi z flagami narodowymi, śpiewających hymn i rotę nazywasz "zadymą"? Kim ty jesteś? Czy ty w ogóle jesteś Polakiem? Czy rozumiesz co to jest patriotyzm? Z pewnością nie masz pojęcia, co to jest patriotyzm :) Przestań dzielić swoimi bzdurami Polaków!

A ty naucz się oglądać ze zrozumieniem. Ślepy byłeś? Nie widziałeś tych całych hord zakapturzonych bandziorów niszczących wszystko co na ich drodze łącznie z drzewami?
To było bezpieczne dla tych rodzin z dziećmi?
Znalazł się "mądrala" co wszystko rozumie lepiej od innych, "patriota" z bożej łaski. Tacy jak ty właśnie dzielą naród na tych co wszystko wiedzą lepiej i resztę która według nich ponoć niczego nie rozumie. Pewną sekciarską partią też dyryguje "mądrala" który wszystko wie lepiej i naród ma go już po dziurki w nosie. :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2013r. o 22:55
(...)

Zmoderowano 11.11.2013 godz.23:13 - powód: offtop (moderator)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
670
ramaj
12 listopada 2013r. o 7:40
Pannazdzieckiem napisał(a):

......... o Polskę i Naród walczyć trzeba wciąż. Okupacja wciąż trwa. Zmienił się jedynie okupant. Przypomnę, jest nas jedynie 38 mln , a było czterdzieści dwa. Nie chodzi o to , abyśmy byli Narodem Wybranym , chodzi o to , aby Każda i Każdy szczęśliwymi byli. Królewski Wymiar , dla każdego :)..............

Proponuję założenie partyzantki,wymarsz do Borów Dolnoslaskich i walkę do zwycięskiego końca tzn. zanim leśniczy nie wypędzi na Tysiąclecia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!