Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przynieś kwiaty swojemu mężczyźnie
2900
#falco nieaktywny
20 listopada 2013r. o 7:17
O takim dniu to ,,baby,, raczej nie pamiętają albo starają się nie pamiętać za to kiedy nadchodzi ,,ich ,, dzień, to już na tydzień wcześniej o tym przypominają... :P
dlatego warto może mieć z pięć ,,sztuk,, ;)
może która z nich będzie pamiętać...a zresztą po jaką cholerę? :D
rodzi to tylko zobowiązania.... ;)
na dodatek to takie czysto ,,komunistyczne ,, święto :D
prawda? ;)

Dopisane 20.11.2013r. o godz. 07:17:

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Nama niezalogowany
20 listopada 2013r. o 7:25
E napisał(a):
capitanosss napisał(a): ...ja poproszem tży rurze

Capitanossie, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam :| mogą być dwie :D [img=1384924794_mqi58re.jpg]

Hmmm..
To jak to będzie teraz leciało ?:
"na górze rurze"
czy
"na górze róry"
:D
P.S. Ja nie zgadzam się na jeden dzień dla kobiet ( dzień kobiet), a na dwa dni męskie ( dzień chłopca i dzień mężczyzny).
4668
#Anonim4668 nieaktywny
20 listopada 2013r. o 7:27
E napisał(a):
capitanosss napisał(a): ...ja poproszem tży rurze

Capitanossie, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam :| mogą być dwie :D [img=1384924794_mqi58re.jpg]

...wystarczajaco w zupelności...aż zaaaa duzo ...i te kolanka...i wszystko dla mnie...:D

Dopisane 20.11.2013r. o godz. 07:27:

Amnesty napisał(a):
capitanosss napisał(a): ...ja poproszem tży rurze,dfa tólipany, pienć gerberów i słownik ortograficzny

gerberuf chyba ? ;)

...zgadza się ...przepraszam za błąd ortograficzny :>
~driver niezalogowany
20 listopada 2013r. o 7:29
...nama....na dole mama....na górze hydraulik......ot taki wierszyk z mlodzieńczych lat.... :D
4668
#Anonim4668 nieaktywny
20 listopada 2013r. o 7:40
...i poproszę jeszcze o międzynarodowy dzień NARCYZA :D :D :D
...niech narcyzm nie zna granic....

...tak się rozkręcilem z tym pisaniem,że zapomniałem się....że znowu piszę nie na temat....OBIECUJĘ POPRAWĘ W PRZYSZŁYM ROKU...;d

Dopisane 20.11.2013r. o godz. 07:40:

Ze statystyk wynika, że w Polsce na 100 mężczyzn przypada 109 kobiet.

...moja sąsiadka wczoraj umarła....
TAKŻE....Ze statystyk wynika, że w Polsce na 100 mężczyzn przypada :d""""108"""" :Dkobiet.
~ 3 x w roku? niezalogowany
20 listopada 2013r. o 8:56
Czy aby nie za dużo tego dobrego? Dzień kobiet jest raz do roku. A tu co chwila dzień chłopaka we wrześniu, teraz dzień mężczyzny w listopadzie wymyślili. A jeszcze w kalendarzu 10 marca jest dzień mężczyzny. To który obchodzi się oficjalnie, bo mam trzech mężczyzn w domu i emocjonalnie oraz finansowo ciężko to ogarnąć;) Widać, że leniuszki tylko by świętować chcieli;)

-- Projektant graficzny, freelancer. Technology evangelist.
~facio niezalogowany
20 listopada 2013r. o 14:01
eryk napisał(a): Czy aby nie za dużo tego dobrego? Dzień kobiet jest raz do roku. A tu co chwila dzień chłopaka we wrześniu, teraz dzień mężczyzny w listopadzie wymyślili. A jeszcze w kalendarzu 10 marca jest dzień mężczyzny. To który obchodzi się oficjalnie, bo mam trzech mężczyzn w domu i emocjonalnie oraz finansowo ciężko to ogarnąć;) Widać, że leniuszki tylko by świętować chcieli;)

dzien chlopaka jest dla dzieci i mlodziezy a dzien mezczyzny dla dorosłych facetów.10 marca dzien mezczyzn? pierwsze slysze
~majętny Stef niezalogowany
20 listopada 2013r. o 14:35
Aby pogodzić obie zwaśnione strony UE wprowadzi 11 listopada "dzień shemale'a".
Wtedy wszyscy będą zadowoleni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza