Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Partyjne awanse
10114
#alter nieaktywny
25 listopada 2013r. o 0:05
PanM napisał(a):
Nidy u Pana nie doczytałem się merytorycznych argumentów oraz sensownych kontr propozycji.

Kontrpropozycji? Ja jestem tylko skromnym wyborcą :) Jednak od polityka wymagam pewne minimum, którego PanM nigdy nie spełni.

Merytorycznych argumentów?! Masz PanM bardzo krótką pamięć. Toś To PAnM zrejterował wobec merytorycznej dyskusji, która obnażyła PanaM ograniczoną wiedzę i możliwości. Żali mi PanaM :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 0:12
Pierwszy raz zgadzam sie z alterem. Może jakoś to przeżyję? :D

Zmoderowano 25.11.2013 godz.10:29 - powód: topposting (moderator)
~Judyta niezalogowany
25 listopada 2013r. o 15:09
PanM napisał(a): (...)

Dzielić , siać destrukcję i zadłużać innych każdy potrafi.
Z budową , integracją i racjonalizmem jest niestety znacznie gorzej.Pan sam jest przykładem nie potrafiącym odrzucić niechęci światopoglądowej dla unormowania zwykłych uczciwych norm między ludźmi.
Nidy u Pana nie doczytałem się merytorycznych argumentów oraz sensownych kontr propozycji.Zmoderowano 25.11.2013 godz.10:28 - powód: topposting (moderator)

Zatkało mnie :> Przemysławie , to tobie nic się do teraz nie podoba, to ty krytykujesz wszystkich i wszystko. To ty nie potrafiłeś do tej pory odrzucić niechęci chociażby do Rady Miasta czy Prezydenta Miasta.I ty nie przedstawiłeś merytorycznych argumentów dotyczących tych spraw , które cały czas na własnym podwórku , krytykujesz... :P Ale dobrze , najwyższy czas ,że zaczynasz się uczyć przez chociażby powielanie sloganów (jak wyżej).Nie ma w twoich wypowiedziach twoich własnych przemyśleń , są tylko przytaczane czyjeś słowa.... ;( Tak ,pęd do steru posiadasz ogromny :D
~P.Z.P.R.=S.L.D.=Paliknoty= P.e-łO.=P.S.L niezalogowany
25 listopada 2013r. o 20:16
(...)

Brawo Judyto - zgadzam się z Twoją wypowiedzią w całości !!

Ps: Zobaczymy co na to tym razem panm... :)

Zmoderowano 25.11.2013 godz.21:58 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 20:27
A co ze strażą miejską ? Już nieważne ? :D
~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 20:58
W Bolesławcu apolityczna Rada Miasta działa przy członku Rady Dolnośląskiej Twojego Ruchu - jakiś absurd
~nie mój ruch niezalogowany
25 listopada 2013r. o 21:55
~ napisał(a): W Bolesławcu apolityczna Rada Miasta działa przy członku Rady Dolnośląskiej Twojego Ruchu - jakiś absurd

Bo ona jest taka apolityczna jak ten ruch jest "twój" czy mój. On jest niczyj i za parę miesięcy nikt o nim już nie będzie pamiętał. Na szczęście. :D
~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 22:24
W takich kanapowych partyjkach jak ten jakiś tam ruch trudno mówić o jakichkolwiek wyborach. Członków jest tyle co kot napłakał i każdy, czy chce czy nie, z łapanki wchodzi do władz. Prawdopodobnie cała partia składa się z "władz". :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza