virgo napisał(a): Witajcie dyskutanci ;) Interesuje mnie Wasze uczestnictwo na spotkaniu , o którym mowa w temacie.. Jeżeli ktoś z Was był , proszę napiszcie , jak odebraliście całość spotkania.
Porównamy - komentarze przed i po... :D
P.S. Cieszy mnie ,że moderator uporządkowuje pewne sprawy. Niektórzy z forumowiczów traktują portal , jak swoje "podwórko" , reklamując ...no , powiedzmy "działalność"... reklamują ...za friko ;)
I jeszcze jedna sprawa , choć przepraszam bo nie powinnam tego napisać tutaj..odbiegam od tematu zasadniczego. Skoro zaczęłam - niektórzy podpisują się (niezalogowani) różnymi nickami i sądzą iż są nieropoznawalni :D Drodzy anonimowi , IP Waszego komputera jest widoczne i wystarczy porównać , by wiedzieć ,że nick ...taki...i taki... to ta sama osoba. Więc jak już piszesz coś , to podawaj ten sam nick.
virgo napisał(a):
I jeszcze jedna sprawa , choć przepraszam bo nie powinnam tego napisać tutaj..odbiegam od tematu zasadniczego. Skoro zaczęłam - niektórzy podpisują się (niezalogowani) różnymi nickami i sądzą iż są nieropoznawalni :D Drodzy anonimowi , IP Waszego komputera jest widoczne i wystarczy porównać , by wiedzieć ,że nick ...taki...i taki... to ta sama osoba. Więc jak już piszesz coś , to podawaj ten sam nick.
~Wiedzieliście o tym? napisał(a): Manipulacja polega m.in. na tym, że oczernia się konkurencję piorąc masowo przy tym mózgi.
~ooo napisał(a):
Droga virgo, my anonimowi doskonale wiemy, i to od bardzo dawna, że IP naszego komputera jest widoczne. Ameryki nie odkryłaś!
Cieszy mnie, że za każdym razem podaję inny nick:D
Nie obchodzi mnie, jak Ty to odbierasz :|