Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
III Rajdowa WOŚP
~Anonim niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 18:10
fajnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
30 grudnia 2013r. o 19:26
NO ja czekam niecierpliwie. Podoba mi sie to czarne audi :]

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~ niezalogowany
31 grudnia 2013r. o 11:01
Chłopaki jesteście Super !!!! Jak co roku będziemy całą rodzinką i się dorzucimy.

-----
p.s.
A co na to pt. Dawni Szefowie Sztabu WOŚP co to na-obiecali że 21 finał będzie super ?
~ niezalogowany
31 grudnia 2013r. o 17:01
~ napisał(a): Chłopaki jesteście Super !!!! Jak co roku będziemy całą rodzinką i się dorzucimy.

-----
p.s.
A co na to pt. Dawni Szefowie Sztabu WOŚP co to na-obiecali że 21 finał będzie super ?

Pyta Owsiak:

http://youtu.be/6sDqEhud8c0
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
31 grudnia 2013r. o 17:50
I znowu yugrek wyrwie wdowi grosz od najbiedniejszych.a nierząd się ś mieje.bo to on POwinien dać kase na to wszystko.Tą dziure co załatają najbiedniejsi WOŚP.to oni sobie nagrody za to rozdzielą.Tylko nie mówcie mi że jestem beeee bo kij ma dwa końce.jeżeli większość mówi tak to ty POwiedz nie.tj twoje zdanie a nie zdanie nie moje.To nie jest akcja charytatywna.nim mnie zlinczujesz dobrze się zastanów bo nie zawsze większość ma racje.Masz swój mózg to POmyśl i dobrze się zastanów czy masz racje.Kocham POLSKE i POLSKICH POLAKÓW PATRIOTÓW.Ale wyimaginowanej głuPOty nie mogę POjąć.Jak tobą manipulują tak ty tańczysz dlaczego?nie masz swojego zdania?masz ale się boisz tego zdania użyć.Polacy rodacy do boju.
~ niezalogowany
31 grudnia 2013r. o 21:23
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-wyborcza-osiem-miliardow-na-armie/3r89k

"W 2014 r. wojsko ma wydać najwięcej pieniędzy w historii III RP – ponad 8 mld zł. Kupi śmigłowce dla VIP-ów, rakiety przeciwlotnicze Grom, elektroniczne systemy dowodzenia, haubicoarmaty. I żadnego nowego czołgu - twierdzi "Gazeta Wyborcza"."

A ile wydadzą na szpitale? :D

He, he. Pozdrawiam zaczadzonych Jurkiem :D
3145
#hemi nieaktywny
31 grudnia 2013r. o 21:47
A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...

Wiadomo,ze w normalnym państwie to nie ludzie powinni sie zrzucac w ramach WOSPu na sprzęt medyczny na ratowanie zdrowia i życia ludzkiego,tylko wszelka diagnostyka powinna byc zapewniona z podatków,składek zdrowotnych i tyle..

Ale skoro mamy WOSP to skupmy sie na nim a nie na rozkminianiu kwestii politycznych na które i tak nie mamy wpływu :(

WOSP to fantastyczna inicjatywa,która wielu młodych i nie tylko nauczyła wolontariatu,poświęcania własnego czasu na rzecz potrzebujących.
Uczy wielu ludzi bezinteresownego działania w grupie,można poznac wielu swietnych ludzi :)

Sam RAJDOWY WOSP zorganizowany przez BC Rally daje możliwość mieszkańcom poznania rajdowego świat,może nie taki poziom jaki jest w RSMP czy MS,ale grupa pasjonatów daje mieszkańcom możliwośc zobaczenia u nas tego,czego normalnie by chyba nie było :(

W ramach WOSP robią RAJDOWĄ WOSP i mozna przezyc cos motoryzacyjnego i ciekawego ,a przede wszystkim fajnie zabawić sie w rajdowym klimacie :)

Nie hejtujcie pitoląc bez sensu o polityce,o partiach, tylko wpadnijcie ,wesprzyjcie głupia złotówka i bawcie sie :)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
1 stycznia 2014r. o 11:43
hemi napisał(a): A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...

Ale skoro mamy WOSP to skupmy sie na nim a nie na rozkminianiu kwestii politycznych na które i tak nie mamy wpływu :(
Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.