Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
III Rajdowa WOŚP
4190
#Detonator nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 16:27
to ciekawe,bo Kościół też macza paluchy w politykę,ale kto się odważy o tym mówić,teraz wielkie darowizny kolędowe.

Ja się dziwię ludziom z tą krytyką,ktoś chce coś zrobić to beeeeee. Może ujadacze coś zrobią,bo narzekać ja też potrafię,ale co wy możecie zrobić.

Dopisane 04.01.2014r. o godz. 16:27:

nikt, nikogo do niczego nie zmusza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
4 stycznia 2014r. o 16:50
Kosciół "macza paluchy" w polityke, ale i w działalność charytatywną i robi to o wiele wydajniej niz wośp. Jurek zniknie z tego padołu, a krk będzie dalej robił swoje.

<i>
4190
#Detonator nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 17:12
skorn napisał(a): Kosciół "macza paluchy" w polityke, ale i w działalność charytatywną i robi to o wiele wydajniej niz wośp. Jurek zniknie z tego padołu, a krk będzie dalej robił swoje.

no tak,obrońca jest zawsze tam gdzie kościoł,panie skorn,szybciej ludzie się odwrócą od koścoła niż Jurek zniknie. Na chwilę obecną nie ma nic do zaoferowania,prócz skandali. I jak to mówią Judasz zdradził Jezusa ;)
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 17:33
Piszcie sobie co chcecie ja i tak jak co roku dorzucę się do skarbonki wośp.Zasada jest prosta umiesz liczyć licz na siebie co mnie obchodzi polityka i kościół ale mam nadzieję że w moim najbliższym otoczeniu nigdy nie trzeba będzie z tego sprzętu skorzystać.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4190
#Detonator nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 21:13
ja trzeci rok z rzędu się dorzucam,ale nie mogę zrozumieć tego pitolenia. Dasz to dasz nie to nie.Po co to komentować,dobrze że coś się chociaż u nas dzieje :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 21:17
Jak zwykle mi się zebrało.To znak że trzeba iść lulu. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4190
#Detonator nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 21:56
TOjsienka napisał(a): Jak zwykle mi się zebrało.To znak że trzeba iść lulu. :|

z mojej strony na pewno nie :)
~mir.ko niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 23:11
Detonator napisał(a): ... szybciej ludzie się odwrócą od koścoła niż Jurek zniknie. Na chwilę obecną nie ma nic do zaoferowania,prócz skandali. ...

zalezy kto czego szuka. rownie dobrze mozna powiedziec ze ostatnie dwa lata wosp w boleslawcu to jeden wielki skandal. argumentow az nadto. ale szukamy pozytywów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza