hemi napisał(a): A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
Ale skoro mamy WOSP to skupmy sie na nim a nie na rozkminianiu kwestii politycznych na które i tak nie mamy wpływu :(
hemi napisał(a): A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
Ale skoro mamy WOSP to skupmy sie na nim a nie na rozkminianiu kwestii politycznych na które i tak nie mamy wpływu :(
~NarzeczonaŚmierci napisał(a):hemi napisał(a): A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
~Do narzeczonejśmierci napisał(a):Bardzo ładnie napisane chłopaku kozaku buraku.Wesołego ...nia w gacie !!~NarzeczonaŚmierci napisał(a):hemi napisał(a): A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
jestem ciekaw co ty w swoimi życiu zrobiłaś(eś)?(gówno) nie dość że masz kiepski nick(kiepski to cie zrobił) to nie masz pojęcia(Ty to za to wszystko wiesz).Takich jak ty kto ruszy od klawiatury(I tu się mylisz,To ty zasypiasz przy klawiszach).Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty(A co w tym śmiesznego BARANIE że chcę lepiej żyć co?,ty na ulicę(TAK JA NA ULICE),proponuje koło,albo wyjazd na Ukrainę.Co do WOŚP nikt ci nie każe nic dawać,polityką sie nie podniecaj,(Jak się czymś podniecam tj to super kobieta) bo i tak cię je..ą w dupę(W tej kwesti to się krec @ć nie daje jak mnie nie znasz to sobie odpuść bo się możesz jeszcze żdziwić BURAKU) ,nawet o tym nie wiesz(A ty o czym wiesz?).
Zastosowana autokorekta