Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
III Rajdowa WOŚP
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
1 stycznia 2014r. o 11:43
hemi napisał(a): A wy zawsze z tą polityką wydatkami na MON,wydatkami innymi...

Ale skoro mamy WOSP to skupmy sie na nim a nie na rozkminianiu kwestii politycznych na które i tak nie mamy wpływu :(
Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1 stycznia 2014r. o 11:44

Ale skoro mamy WOSP to skupmy sie na nim a nie na rozkminianiu kwestii politycznych na które i tak nie mamy wpływu :(
Nie mamy wpływu?To musimy wyjść na ulice i zrobić POrządek !! Wtedy będziemy mieli na wszystko wpływ !! A nie czekali jak te barany chodza i beeeczą.
1 stycznia 2014r. o 11:44

~Do narzeczonejśmieci niezalogowany
1 stycznia 2014r. o 12:05
~NarzeczonaŚmierci napisał(a):

jestem ciekaw co ty w swoimi życiu zrobiłaś(eś) nie dość że masz kiepski nick to nie masz pojęcia.Takich jak ty kto ruszy od klawiatury.Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty,ty na ulicę,proponuje koło,albo wyjazd na Ukrainę.Co do WOŚP nikt ci nie każe nic dawać,polityką sie nie podniecaj, bo i tak cię je..ą w dupę ,nawet o tym nie wiesz.
1 stycznia 2014r. o 12:44
~Do narzeczonejśmierci napisał(a):
~NarzeczonaŚmierci napisał(a):

jestem ciekaw co ty w swoimi życiu zrobiłaś(eś)?(gówno) nie dość że masz kiepski nick(kiepski to cie zrobił) to nie masz pojęcia(Ty to za to wszystko wiesz).Takich jak ty kto ruszy od klawiatury(I tu się mylisz,To ty zasypiasz przy klawiszach).Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty(A co w tym śmiesznego BARANIE że chcę lepiej żyć co?,ty na ulicę(TAK JA NA ULICE),proponuje koło,albo wyjazd na Ukrainę.Co do WOŚP nikt ci nie każe nic dawać,polityką sie nie podniecaj,(Jak się czymś podniecam tj to super kobieta) bo i tak cię je..ą w dupę(W tej kwesti to się krec @ć nie daje jak mnie nie znasz to sobie odpuść bo się możesz jeszcze żdziwić BURAKU) ,nawet o tym nie wiesz(A ty o czym wiesz?).
Bardzo ładnie napisane chłopaku kozaku buraku.Wesołego ...nia w gacie !!

Zastosowana autokorekta

~Patryk niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 22:23
[img=1388784180_7q9kc9q.jpg]
~majętny Stef niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 0:38
Pogląd na Wielką Orkiestrę zmienia się ,gdy widzi się żonę Tuska w kiecce za pieniądze z podatków i rżnięcie w gałę :D
To samo tyczy się Kaczyńskiego który nigdy się uczciwą pracą nie skalał.

I nie mówcie że to nie ma związku z WOŚP bo związek jest. Wszystkiego dowiecie się w Akademii Sztuk Przepięknych u politycznych bohaterów rozmówek przy kielichu ;)

4560
#Wiolizna nieaktywny
4 stycznia 2014r. o 13:16
wszystko ma swoje plusy i minusy. Dobrze jest skupiac sie na plusach, bo to obfituje w szczescie :)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza