~Uczesnik napisał(a): Fajny nick BRUTUS. pies mojego kolegi tak się nazywał. Był pięknym berneńskim psem pasterskim.Hej ty nie wiesz co to brutus ?? dla ciebie to pies !! BMW BRUTUS V-12 46 litrów poj około 750 kM nadwozie z 1908r a silnik smarowany olejem rycynowym :P I ty rajdowiec nie masz elementarnego pojęcia o samochodach wyścigowych ?? nie nie masz bo jesteś na poziomie pasterza.
~BRUTUS napisał(a): Hemi moja ocena waszego rajdowania nie powstaje na podsawie wiadomości o motoryzacji.Tylko na podstawie obserwacji waszej jazdy do niedawna na lotnisku jak i obok.to swoje wiem.wielu moich znajomych robi to lepiej i ja sam też, dlatego się wypowiadam.
~BRUTUS napisał(a): Hemi moja ocena waszego rajdowania nie powstaje na podsawie wiadomości o motoryzacji.Tylko na podstawie obserwacji waszej jazdy do niedawna na lotnisku jak i obok.to swoje wiem.wielu moich znajomych robi to lepiej i ja sam też, dlatego się wypowiadam.
~Brutus do budy! napisał(a): Brutus przyjedź na rajdowy wośp i weź udział i udowodnij wszystkim czy faktycznie jesteś tak dobrym kierowcą... W dupie byłeś i gó..wno widziałeś a siejesz tylko smród i zamęt.Z chęcią bym dołączył ale terenówką ani Quadem nie będe z siebie durnia robił na środku miasta.Nie wiem po co się tak spinasz.Znam wasze możliwości i umiejętności brak profesjonalizmu.byłem na tych śmiesznych występach na lotnisku to swoje wiem.a klub to każdy może sobie założyć.A tak na marginesie fani wyścigów i rajdów jak widzicie BRUTUS to od razu pies czyli wiedza nędzna BRUTUS TO BMW SAMOCHÓD RAJDOWY Z 1908roku :P [img=1389257200_cpnbqe4.jpg]