Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

opinie po zabawach sylwestrowych

~Gerard niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 7:34
W Piramidzie mnie i mojej grupie się nie podobało, przyjechaliśmy za Bolesławca - kelnerki jakby nie z tego świata,z kuchni było słychać hałasy nie moderacjalne słowa co znaczy o wielkiej panice jaka tam się musiała dziać.Wg. mojej opinii grubo przereklamowana ta restauracja,jedzenie na 4 natomiast jeśli chodzi o muzykę to daje dużo do myślenia ten pan DJ powinien brać też pod uwagę wszystkie grupy wiekowe które znajdują się na zabawie.
Ogólnie jestem rozczarowany

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 8:27
a jak tam w Kalibrze
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 9:22
~Renata napisał(a): Byłam na imprezie w Bożejowicach i naprawdę polecam ,jedzenie wyśmienite ,orkiestra dawała radę ,godne polecenia miejsce za bardzo rozsądną cenę super zabawa. Podziękowania dla organizatorów :*
A jaka była cena?
1898
#andzia nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 9:29
ale przecież w Piramidzie jest co roku kicha, pisaliśmy o tym dokładnie rok temu i nikt nie wyciągnął wniosków. Muzyka i jedzenie do d-py.
~m niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 11:13
a jak bawiliście sie w parowej?
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 11:25
~m napisał(a): a jak bawiliście sie w parowej?

W Parowej? :D :D :D :D :D :P
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 11:27
~OLO napisał(a): W Innej Bajce bez szału

Powiem tak-na przyszły rok trzeba będzie znów myśleć nad miejscówką :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~m niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 12:17
~ napisał(a):
~m napisał(a): a jak bawiliście sie w parowej?

W Parowej? :D :D :D :D :D :P

Tak w Parowej -to taka miejscowość jak ktoś nie wie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza