Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

opinie po zabawach sylwestrowych

~lalunia niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:13
Byłam w GARDENIE i... niestety uważam ze to porażka...
Orkiestra na miarę remizy strażackiej z Kontrachcic, dwóch staruszków i beznadziejnie wyglądająca i średnio śpiewająca wokalistka - jak na hotel "takiej klasy" masakra - widocznie szefowa mocno przyoszczędziła.
Jedzenie też szału nie robiło - kartofle w miskach to się podaje na obiad na weselu a nie na sylwestrowej kolacji. Na pewno więcej tam nie pójdziemy i nie polecam...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:41
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Renata napisał(a): Byłam na imprezie w Bożejowicach i naprawdę polecam ,jedzenie wyśmienite ,orkiestra dawała radę ,godne polecenia miejsce za bardzo rozsądną cenę super zabawa. Podziękowania dla organizatorów :*
A jaka była cena?
270zł

Skoro Było tyle jedzenia za 270 zł od pary jeszcze ZAIKS to organizatorzy musieli bardzo malo zapłacic zespołowi mysle ze nie dali im wiecej niz 2500 zł to wynika z rachunków mysle ze to troche za malo na 5- osobowa kapele

jakiś kiepski matematyk jestes , grajków było 3 a finansami się nie przejmuj,

najważniejsze ,że było super a tobie żal d.... ściska
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:44
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Renata napisał(a): Byłam na imprezie w Bożejowicach i naprawdę polecam ,jedzenie wyśmienite ,orkiestra dawała radę ,godne polecenia miejsce za bardzo rozsądną cenę super zabawa. Podziękowania dla organizatorów :*
A jaka była cena?
270zł

Skoro Było tyle jedzenia za 270 zł od pary jeszcze ZAIKS to organizatorzy musieli bardzo malo zapłacic zespołowi mysle ze nie dali im wiecej niz 2500 zł to wynika z rachunków mysle ze to troche za malo na 5- osobowa kapele

o, jakis słaby organizator sie odezwał i wszystko podliczył !! !! !! !! !! !!

chyba u ciebie lipa była
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:48
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
A jaka była cena?
270zł

a ja myślę że 270 zł to super cena za taką świetną zabawe Bożejowicach,,,, a inni za dużo chcieli zarobić i wyszło jak zwykle słabo
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:54
Flesz przeciez gra w skladzie 5-osobowym
jezeliw Bozejowicach wystapil w skladzie 3-osobowym to pewnie ze wzgledu na oszczednosci organizatorow wiec moja matematyka jednak byla dobra
Ale w skladzie 3- osobowym nie mogli grac na zywo ciekawe co zostawili w domu ,pewnie perkusje i saksofon i grali z podkladow i playbackow

Ale to wcale nie oznacza ze ich krytykuje Skoro ludziska byli zadowoleni znaczy ze kapela sie sprawdzila
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 15:55
tu jest link do skladu 5-osobowego

https://www.facebook.com/zespolfleszmusic?fref=ts
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 16:56
~ napisał(a): tu jest link do skladu 5-osobowego

https://www.facebook.com/zespolfleszmusic?fref=ts
Ale to nie jest ten zespół co grał w Bożejowicach :P
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 17:19
~ napisał(a):
~Sylwia napisał(a):
~nina napisał(a): W gardenie, PORAŻKA! Dwunastoosobowa grupa dostała tyle jedzenia co grupa czteroosobowa! Przykład: Dostaliśmy talerz z udkami, 12 osób, udek 6! Obiad...1 miska ziemniaków na 8 osób, gdy poprosiliśmy obsługe o kolejny talerz dostaliśmy go po godzinie, kiedy już wszyscy nie wytrzymali i zjedli same mięsko z sałatką. Orkiestra (jeśli można ją tak nazwać) tragedia!

Podsumowując nie polecam...

To chyba byliśmy na dwóch różnych imprezach, bo na naszym stolików jedzenia nie brakowało, alkoholu zresztą również:) Orkiestra kto co lubi, ale ogólnie mile zaskoczenie:)

CZYŻBY PANI TOSI JUŻ INTERES PADŁ??
Widać po postach że krytykuję się wszystkie restauracje a promuje tę które prowadzi pani Tosia. W Galeri było tylko 80 osób, w tamtym roku było 160, coś mi tutaj nie pasuje, a i wesel już nie ma.
Nie ładnie tak pisać bzdury na forach.

Garden a Galeria to inne lokale ale w Galeri obsługa do dupy jak zawsze ostatnio chyba mało placą bo chęci do pracy brak i to skutki. Pani Tosiu czas pomyśleć o zmianie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo