~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):270zł~Renata napisał(a): Byłam na imprezie w Bożejowicach i naprawdę polecam ,jedzenie wyśmienite ,orkiestra dawała radę ,godne polecenia miejsce za bardzo rozsądną cenę super zabawa. Podziękowania dla organizatorów :*A jaka była cena?
Skoro Było tyle jedzenia za 270 zł od pary jeszcze ZAIKS to organizatorzy musieli bardzo malo zapłacic zespołowi mysle ze nie dali im wiecej niz 2500 zł to wynika z rachunków mysle ze to troche za malo na 5- osobowa kapele
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):270zł~Renata napisał(a): Byłam na imprezie w Bożejowicach i naprawdę polecam ,jedzenie wyśmienite ,orkiestra dawała radę ,godne polecenia miejsce za bardzo rozsądną cenę super zabawa. Podziękowania dla organizatorów :*A jaka była cena?
Skoro Było tyle jedzenia za 270 zł od pary jeszcze ZAIKS to organizatorzy musieli bardzo malo zapłacic zespołowi mysle ze nie dali im wiecej niz 2500 zł to wynika z rachunków mysle ze to troche za malo na 5- osobowa kapele
~ napisał(a): tu jest link do skladu 5-osobowegoAle to nie jest ten zespół co grał w Bożejowicach :P
https://www.facebook.com/zespolfleszmusic?fref=ts
~ napisał(a):~Sylwia napisał(a):~nina napisał(a): W gardenie, PORAŻKA! Dwunastoosobowa grupa dostała tyle jedzenia co grupa czteroosobowa! Przykład: Dostaliśmy talerz z udkami, 12 osób, udek 6! Obiad...1 miska ziemniaków na 8 osób, gdy poprosiliśmy obsługe o kolejny talerz dostaliśmy go po godzinie, kiedy już wszyscy nie wytrzymali i zjedli same mięsko z sałatką. Orkiestra (jeśli można ją tak nazwać) tragedia!
Podsumowując nie polecam...
To chyba byliśmy na dwóch różnych imprezach, bo na naszym stolików jedzenia nie brakowało, alkoholu zresztą również:) Orkiestra kto co lubi, ale ogólnie mile zaskoczenie:)
CZYŻBY PANI TOSI JUŻ INTERES PADŁ??
Widać po postach że krytykuję się wszystkie restauracje a promuje tę które prowadzi pani Tosia. W Galeri było tylko 80 osób, w tamtym roku było 160, coś mi tutaj nie pasuje, a i wesel już nie ma.
Nie ładnie tak pisać bzdury na forach.