Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

opinie po zabawach sylwestrowych

~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 19:42
~ napisał(a): a jak tam w Kalibrze
W Kalibrze były dwie imprezy.Na parterze i na piętrze Sylwester Tango.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tysia niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 20:10
Ja byłam w PIRAMIDZIE i był to mój najlepszy sylwester w życiu ( chłopak mi się oświadczył ;) ) muzyka była i dla młodszych i dla starszych , jedzenie było przepyszne i strasznie dużo zresztą jak zawsze a obsługa profesjonalna i miła . Wesele też tam zrobimy :P
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 20:59
ktos ma błędne informacje bo sylwester w Galerii był na 130 osób a nie 80.
~Qba niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 20:59
Kolejny nasz Sylwester w Piramidzie uważam za udany. Tyle jedzenia taaakie balety. Piszemy sie na kolejne Imprezy
~aida niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 22:29
ile osób tyle opinii nikt jeszcze nikomu nie dogodził z te parze groszy chcą WERSALU ludzie pomyślcie zanim coś naskrobiecie obraźliwego ,nie podoba Ci się to siedź w domu i tyle :] nie będzie kąsania :]
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 22:55
A jak tam zabawa w Zebrzydowej ?
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 22:58
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Renata napisał(a): Byłam na imprezie w Bożejowicach i naprawdę polecam ,jedzenie wyśmienite ,orkiestra dawała radę ,godne polecenia miejsce za bardzo rozsądną cenę super zabawa. Podziękowania dla organizatorów :*
A jaka była cena?
270zł

Skoro Było tyle jedzenia za 270 zł od pary jeszcze ZAIKS to organizatorzy musieli bardzo malo zapłacic zespołowi mysle ze nie dali im wiecej niz 2500 zł to wynika z rachunków mysle ze to troche za malo na 5- osobowa kapele
dobry zespol taki jak flesz nie zagral by za taka cene i to jeszcze w sylwestra ,stawki sa od5000wzwysz a w zespole jest 3 osoby.
~Gerard niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 23:00
W Piramidzie porażka już pisałem wcześniej, obsługa szkolona chyba dzień przed sylwestrem, a to że pani się podobało to z pewnością duży wpływ miały zaręczyny - życzę wszystkiego dobrego dla Państwa.
Jak wcześniej wspomniałem przyjechałem tam do Piramidy z po za Bolesławca, jestem rozczarowany - najgorsze jest to że to właśnie ja nalegałem aby wykupić bilety do tej restauracji.
Już tego błędu nie powtórzę ..............szanowni Państwo
szkoda kasy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza