Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Firma Budowlana BURDZY

2346
#gustaw nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 8:22
Co sądzicie o takiej firmie?? Słyszałem że tam robią "fachowcy" jak ja.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
1898
#andzia nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 8:52
wystarczy spojrzeć w ranking co on sobą reprezentuje. podobno na dwie budowy i dwóch ludzi. nie polecam !!
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 10:15
Te rankingi są mało warte. Wystarczy, że codziennie pracownik kliknie i niby to ma być wymiar dobrej firmy ??? Najlepszą reklamą jest zadowolony klient, więc jeżeli szuka się firmy budowlanej należy zobaczyć inwestycję realizowaną przez firmę i zapytać się właścicieli czy wszystko ok.
2346
#gustaw nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 10:22
Klientów to on nie ma zadowolonych, wystarczy zapytać gościa u którego ostatnio robił. Wszystko opowie jaka to firma "krzak".
~aga niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 14:37
Firma kogucik . Mojemu mężowi i jego trzem kolegom od dwóch lat wisi kase. Firma ogłosiła upadłość i przejął interes syn właściciela. jak najdalej od nich.
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 21:48
Ludzie też nie są bez winy, szukają najtaniej a później płacz i lament.
Bo po co zapłacić drożej raz, jak można 2,3x przepłacić biorąc partaczy :)
~Drogi Gustawie niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 22:44
gustaw napisał(a): Co sądzicie o takiej firmie?? Słyszałem że tam robią "fachowcy" jak ja.

Zadajesz pytanie , a później sam sobie odpowiadasz , jaki to ma cel ??
Natomiast co się tyczy innych odpowiedzi , to z tego co wiem Firma syna nie nazywa się tak jak napisał Gustaw tylko zupełnie inaczej.
Gustawie jeżeli masz coś do firmy którą wymieniłeś w tytule , to bądź mężczyzną i powiedz im to w oczy , a nie opłotkami walisz i oczerniasz inne firmy . Oczywiście zdajesz sobie sprawę z konsekwencji bezpodstawnego oczerniania :> :D
~MARRAM niezalogowany
4 stycznia 2014r. o 10:30
WITAM,NIESTETY MAMY TAKA RZECZYWISTOŚĆ ŻE JEDEN OSKARŻA DRUGIEGO I SIĘ WYBIELA ŻE CO TO NIE ON JAKI ON JEST DOBRY, A TO DRUGA SPRAWA ŻE LUDZIE BY CHCIELI ZA DARMO I JAK JEST DANA CENA TO W TEJ CENIE BY CHCIELI BÓG WIE CO !! !!