Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Które LO po Gimnazjum I czy II?

34
#zasiu nieaktywny
15 stycznia 2014r. o 23:25
~ napisał(a): Żadne lo tylko technikum ja jestem po liceum a obecnie na drugim roku studiów i masakra profesorowie rozmawiają i najchętniej pracują na zajęciach z tymi po technikum mówiąc że widać ich wiadomości a nasze np brak lekcji z rysunku technicznego i wiele innych ja nadrabiam a oni pracują na bierzaco dodam że skończyłam ll lo w bolcu i na dodatek był czerwony pasek. Co nie oznacza że studia po lo to bajka pewnie ale dla tycpo technikum teraz bym wybrała inaczej i wielu tak mówi

Dodać pewnie należy, że profesor rozmawia z tymi z technikum, którzy ostali się po pierwszym roku:) w którym yo analiza mat. czy fizyka zdecydowanie łatwiej przechodzi studentom po ogólniaku, niż po technikum. Takie przynajmniej moje obserwacje z polibudy.

Z.A.S.I.U.: Zeta Artificial Sabotage and Infiltration Unit
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iga niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 0:05
Za moich czasów w Bolcu na pierwszym miejscu było pierwsze LO i Elektronik to były szkoły dla przysłowiowych kujonów teraz wydaje mi się że najwyższy poziom w przygotowaniu na studia ma LO na Dolnych Młynach
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 7:26
To z jakiej wcześniejszy przedmowca jest polibudy skoro rzeczywiście na Wrocławiui Poznaniu lepiej mają ci po technikum ponieważ mają przedmioty zawodowe a profesorowie lubią konkretnie temat prowadzić jak sami mówią bo z tymi po lo zaczynają wszystko od nowa a technikum e tym momencie się nudzi i traci czas na zajęciach .Zgadzam się również z tym że te szkoły że sobą walczą ale wy wybieracie swoją przyszłość i musicie wybrać dobrze żeby potem jak większość po lo nie skończyć jako barman ,recepcjonista,nie mylić technik recepcionista bo tu jest wiedza tematyczny a nie pracuję bo muszę mieć na studia
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 8:06
Ja ostatnio składałam podania o pracę we wszystkich bolesławieckich szkołach i tylko w jedynym I LO jak weszłam to poczułam się jak intruz. Dziwolągi, kujony. Dziwna atmosfera, mruki. Za to jak weszłam np do II LO (tak jak do innych szkół) to usłyszałam śmiech i naturalną atmosferę. Uważam, że ILO jest specyficzne, ja bym tam nigdy nie chciała się uczyć.
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 10:02
I LO to ostoja hipsterów, ciot, ale trzeba też przyznać, że i naprawdę mądrych uczniów, zwłaszcza w klasach mat-fiz.
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 10:46
~ napisał(a): I LO to ostoja hipsterów, ciot, ale trzeba też przyznać, że i naprawdę mądrych uczniów, zwłaszcza w klasach mat-fiz.[/c

I biologiczno -chemicznych-najwyższy iloraz inteligencji.
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 10:46
~ napisał(a): I LO to ostoja hipsterów, ciot, ale trzeba też przyznać, że i naprawdę mądrych uczniów, zwłaszcza w klasach mat-fiz.[/c

I biologiczno -chemicznych-najwyższy iloraz inteligencji.
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 11:18
II LO więcej wydaje na reklamę
I LO ma lepsze wyniki

Jeśli chcesz często być na zdjęciach z panem Skakowskim na Istotnych to idziesz do II. Proste : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.