podniesie sie na kolanka..pobuja i bach,na brzuch.. Dr.Żuk stwierdzil ze ma jeszcze czas na to,ale jak patrze na 12 miesiecznego syna kolezanki,ktory smiga jak dwulatek to nieco mnie to martwi,
Dopisane 23.01.2014r. o godz. 22:08:
wielka szkoda anulka. Daj mu czas :) na pewno w koncu zechce. Dziecko to najwieksze szczescie jakie trafia sie kobiecie :)
Nie ma co sie martwic,naprawde. Malenstwo ma jeszcze troszke czasu, starszy mial 9 miesiecy jak zaczol chodzic a co najlepsze mial dwa miesiace i dwa zeby;) mlodszy syn tez zaczol przed roczkem chodzic. Ale to zalezy od maluszka czasem wygodniej mu raczkowac. Kolek nie ma?
Na szczescie nie ma kolek w ogole. :) Zabek pierwszy wyszedl mu w 6 miesiacu,a tydzien po pierwszym,wyskoczyl drugi :) Gaworzy,wydaje przesmieszne odglosy. No i jest bardzo towarzyski,nie znosi mojej tesciowej :p z reszta jak i ja..hehe.. Zawsze jak go brala,to plakal okropnie,u nikogo tak nie bylo tylko u niej :p
Wiesz co...podam Ci swojego meila,gdybys miala czas i ochote to napisz:) Chetnie bym popisala bo wydajesz sie mila osoba, a temat dzieci jest ciekawy;) [email protected]. Teraz niestety juz musze spadac:( dobranoc
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.