Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

11566
#kejti23 nieaktywny
23 stycznia 2014r. o 22:52
Nie sadze,bo mieszkam w Bolcu 3 miesiace dopiero i nie mam tu kolezanek oprocz siostry kolegi mojego meza hehe :)
A synek tak,cale noce przesypia. Nie karmie piersia,bo nie potrafil ssac cyca niestety :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kk niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 23:19
hej dziewczyny
moja córka ma skończone 8 miesiecy i tez nie chce raczkowac, ale mysle ze to kwestia czasu no i ma 4 ząbki.
11566
#kejti23 nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 8:37
4 ząbki? Zazdroszczę :) Aa no i witamy w wątku :)
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 9:23
ja mam dwoje dzieci córcia ma 6 lat i jest strasznie obrażalska i na nie a synek ma cztery i uczy się już od niej :P także obydwoje biorą mnie na wytrzymałość czasami czuje się jak bym jakiś test przechodziła pozdrawiam wszystkie mamy :)
~Tata niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 10:21
~kk napisał(a): hej dziewczyny
moja córka ma skończone 8 miesiecy i tez nie chce raczkowac, ale mysle ze to kwestia czasu no i ma 4 ząbki.

Pewnie masz rację, ale dla własnego spokoju wizyta u neurologa i ortopedy w tej sprawie nie zaszkodzi.
~mama niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 11:37
A ja jestem szczęśliwą mama 7,5 miesięcznego synka. Bardzo fajny pomysł z tym tematem :)
11566
#kejti23 nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 12:17
temat proponuje zmienic panu andrzejowi, to temat o dzieciach a nie samochodach :)

i absolutnie wiek dzieci i mam,nie ma znaczenia,prosze zostac :)
~Ewa niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 12:37
Witajcie, ja też chętnie dołączę do wątku :) Nie wiem czy jeszcze taka młoda mama ze mnie, mam 28 lat i mam synka w wieku 2,5 lat :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza